Ποιες είναι οι τρέχουσες καλύτερες επιλογές για παραλληλισμού μια εντατική CPU .NET εφαρμογή;

ψήφοι
17

Πρόκειται για μια ανοιχτή ερώτηση. Τι προσεγγίσεις θα πρέπει να εξετάσει;

Δημοσιεύθηκε 04/08/2008 στις 17:30
πηγή χρήστη
Σε άλλες γλώσσες...                            


5 απαντήσεις

ψήφοι
8

Το πρώτο σας βήμα είναι να βρει και να κατανοήσει τον παραλληλισμό με το πρόβλημά σας. Είναι πολύ εύκολο να γράψει multi-threaded κώδικα που εκτελεί δεν είναι καλύτερη από ό, τι τον κώδικα μονού νήματος που αντικαθιστά. «Πρότυπα για Παράλληλου Προγραμματισμού» (Amazon) είναι μια μεγάλη εισαγωγή στις βασικές έννοιες.

Μόλις έχετε ένα λειτουργικό σχεδιασμό, αρχίσεις να διαβάζεις τα άρθρα στο θέμα «Παράλληλεσ» στο αρχείο MSDN Magazine (link) , ιδιαίτερα οτιδήποτε γραμμένο από τον Jeff Ρίχτερ. Αυτοί θα σας δώσει τα παξιμάδια και τα μπουλόνια πράγματα σχετικά με τις δομές σπείρωμα ειδικά για τα Windows και .NET. (Το τμήμα multi-threading σε «CLR Richter μέσω C # (Amazon) είναι σύντομη, αλλά πολύ διορατική - συνιστάται ιδιαίτερα.)

Απαντήθηκε 30/08/2008 στις 23:32
πηγή χρήστη

ψήφοι
6

Υπάρχουν κάποιες παράλληλες επεκτάσεις στο .NET που είναι σήμερα σε δοκιμές και είναι διαθέσιμη στη Microsoft για Παράλληλη Κέντρο Computing για προγραμματιστές . Έχουν μερικά ενδιαφέροντα στοιχεία που θα περιμένατε, όπως Παράλληλη foreach και μια παράλληλη έκδοση της LINQ που ονομάζεται PLINQ. Μερικές από τις καλύτερες πληροφορίες σχετικά με τις επεκτάσεις είναι στο Channel 9 .

Απαντήθηκε 04/08/2008 στις 17:41
πηγή χρήστη

ψήφοι
2

@Larsenal

Αν θέλετε να επεκταθούν εκτός της ΝΕΤ έχει υπάρξει πολλή συζήτηση για της Intel Threading Building Blocks , που είναι μια παράλληλη βιβλιοθήκη για C ++.

Απαντήθηκε 04/08/2008 στις 18:41
πηγή χρήστη

ψήφοι
2

Νομίζω ότι θα μπορούσε επίσης να περιλαμβάνει μη-ΝΕΤ-συγκεκριμένες προσεγγίσεις για την παράλληλη επεξεργασία και αν αυτές είναι από τις καλύτερες επιλογές για να εξετάσει.

Απαντήθηκε 04/08/2008 στις 18:32
πηγή χρήστη

ψήφοι
0

Υπάρχουν πολλές επιλογές και η καλύτερη λύση θα εξαρτηθεί από τη φύση του προβλήματος που προσπαθούμε να λύσουμε. Εάν προσπαθείτε να λύσετε ένα embarassingly παράλληλα πρόβλημα, στη συνέχεια, διαιρώντας και παραλληλισμού των εργασιών θα είναι ασήμαντο. Στην περίπτωση αυτή η πρόκληση θα έρθει στη διανομή και διαχείριση των δεδομένων που χρησιμοποιήθηκαν.

Μερικές προτάσεις θα είναι:

Απαντήθηκε 30/08/2008 στις 23:46
πηγή χρήστη

Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies. Learn more