Διαφορετικές Κατανεμημένα Συστήματα Ελέγχου Έκδοση συνεργασία

ψήφοι
14

Το γραφείο μου βρίσκεται σε κεντρική Πηγή Ασφαλής 2005 εγκατάσταση που χρησιμοποιούμε για τον έλεγχο της πηγής. Δεν μπορώ να αλλάξω αυτό που χρησιμοποιεί το γραφείο στο διακομιστή.

Θα αναπτυχθεί σε ένα φορητό υπολογιστή και θα ήθελα να έχω ένα διαφορετικό τοπικό αποθετήριο ελέγχου πηγή που μπορεί να συγχρονιστεί με τον κεντρικό εξυπηρετητή (όταν είναι διαθέσιμο), ανεξάρτητα από το τι κεντρικό πάροχο είναι. Ο λόγος για το αίτημα είναι έτσι μπορώ να διατηρηθεί ένα τοπικό σταθερό κλάδο / χτίσει για παρουσιάσεις σε πελάτες, συνεχίζοντας παράλληλα να αναπτυχθεί χωρίς να χρειάζεται να πηδούν μέσα από στεφάνες φλεγόμενα. Επίσης, ως σύμβουλος, τους πελάτες μου μπορεί να ζητήσει να χρησιμοποιήσω τον παροχέα ελέγχου προέλευσης τους και την ευελιξία εδώ θα κάνουν τη ζωή ευκολότερη.

Μπορεί κάποια από τα υφιστάμενους πελάτες ελέγχου διανέμεται πηγή χειριστεί αυτό;

Δημοσιεύθηκε 04/08/2008 στις 20:04
πηγή χρήστη
Σε άλλες γλώσσες...                            


4 απαντήσεις

ψήφοι
1

Αυτό το επεισόδιο της HanselMinutes καλύπτει ακριβώς αυτό που ήλπιζα να ακούσω. Προφανώς Git μπορεί να χρησιμοποιηθεί τοπικά στη συνέχεια συνδέεται με εξωτερικές αποθήκες ανατροπή / VSS ως ανάγκη. Μιλούν για το 14 ~ 15 λεπτά.

Απαντήθηκε 07/11/2008 στις 17:51
πηγή χρήστη

ψήφοι
1

Λοιπόν ... KernelTrap έχει κάτι για αυτό . Μοιάζει μπορείτε να χρησιμοποιήσετε vss2svn να σωλήνα του Κώδικα Ασφαλούς repo σε ένα αποθετήριο Subversion, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε την πολύ ωραία git-svn να τραβήξει σε ένα τοπικό repo git.

Θα αναλάβει τα commits πίσω στο VSS δεν θα είναι μια ομαλή, αυτόματη διαδικασία χρησιμοποιώντας αυτή τη μέθοδο.

Απαντήθηκε 04/08/2008 στις 20:13
πηγή χρήστη

ψήφοι
1

Θα πρέπει να μπορείτε να δείτε την τρέχουσα έκδοση του κώδικα και στη συνέχεια να δημιουργήσετε ένα git repository γύρω από αυτό. Ενημέρωση ότι και δέσμευση στο τοπικό αποθετήριο git σας θα πρέπει να είναι ανώδυνη. Όπως πρέπει να κλωνοποίησης.

Η μόνη σύλληψη είναι ότι θα πρέπει να τα έχουμε και τα δύο αγνοούν ο ένας τον άλλο (έχω κάνει κάτι παρόμοιο με το SVN) από μπέρδεμα με τα κατάλληλα αρχεία αγνοήσει. Είμαι τεκμήριο αγνοήσετε τα πράγματα SourceSafe ας. Και θα πρέπει να κάνουν ορισμένες πράξεις δύο φορές (όπως λένε και οι δύο που διαγράφετε ένα αρχείο).

Απαντήθηκε 04/08/2008 στις 20:10
πηγή χρήστη

ψήφοι
0

κάποια μέρα δουλεύω σε μια εταιρία που χρησιμοποιούν VSS (και σε άλλες εταιρείες που χρησιμοποιούν άλλες λιγότερο αγνοώ SCM ), αλλά εγώ προτιμώ να χρησιμοποιήσετε SVN (κάποια μέρα θα προσπαθήσω GIT) για την ενεργό ανάπτυξη, για μένα και την ομάδα μου.

Πρώτα απ 'όλα, η κατάσταση αυτή είναι μόνο καλή ιδέα, αν δεσμευτούν για VSS είναι λίγες πάνω από μήνα, επειδή εργάζονται με άλλους SCM (από VSS) σας δώσει περισσότερες flexiblity, αλλά commint με VSS από SVN είναι ακριβά σε χρόνο.

Η λύση μου ήταν:

VSS -> SVN: Έχω script linux (ή μυρμήγκι σενάριο, ή σενάριο XXX) που αντιγράφετε από currrent εργασία ενημέρωση κατάλογο των VSS με την τρέχουσα SVN, στη συνέχεια, ανανεώστε πελάτη SVN και ενημέρωση / συγχώνευση / δεσμευτούν για SVN. Με αυτό, είστε ενημέρωση από τις αλλαγές του υπόλοιπου της εταιρείας που χρησιμοποιούν VSS.

SVN -> VSS: Με τον τρόπο αυτό, θα πρέπει να έχετε ένα ταμείο από όλα να τροποποιήσετε τα αρχεία σας για να VSS, στη συνέχεια, μπορείτε απλά να χρησιμοποιήσετε το αντίθετο σενάριο για την αντιγραφή από την τρέχουσα ενημέρωση κατάλογο SVN (αγνοήσει .svn καταλόγους) και αντιγράψτε την τρέχουσα ενημέρωση κατάλογο VSS, ενημέρωση και να δεσμευτεί.

Αλλά να θυμάστε, σε μερικές περιπτώσεις δεν αξίζει το χρόνο σας για να το κάνετε αυτό.

Απαντήθηκε 18/08/2008 στις 12:59
πηγή χρήστη

Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies. Learn more