Τι καλή τεχνολογία podcasts είναι εκεί έξω;

ψήφοι
528

Ναι, Podcasts, οι εν λόγω ωραίο Ηχητικά βιβλία που μπορώ να ακούσετε στο δρόμο για τη δουλειά. Με το τρέχον ποσό των Podcasts, είναι σαν να ψάχνει βελόνα στα άχυρα, εκτός από το ότι το άχυρα συμβαίνει να είναι το Διαδίκτυο και είναι γεμάτη με πάρα πολλά από αυτά τα πράγματα «Hot νέα Gadgets» :(

Τώρα, ακόμα κι αν εγώ είμαι κυρίως .NET για την ανάπτυξη στις μέρες μας, ίσως κάποιος γνωρίζει κάποια καλά Podcasts από τους ανθρώπους για το σύνολο του κύκλου ζωής του λογισμικού; Δοκιμές Μονάδα, Συνεχής Ολοκλήρωσης, τεκμηρίωσης, ανάπτυξης ...

Έτσι - τι είναι αγόρια και κορίτσια να ακούτε;


Παρακαλώ σημειώστε ότι οι κατηγοριοποιήσεις είναι κάπως υποκειμενικό και μπορεί να μην είναι 100% ακριβές, όπως πολλοί podcasts καλύπτουν πολλούς τομείς. Η κατηγοριοποίηση γίνεται ενάντια σε αυτό που θεωρείται ο «κύριος» περιοχή.

Γενικά Τεχνολογία Λογισμικού / Παραγωγικότητα

.NET / Visual Studio / Microsoft

jQuery

Java / Groovy

Ruby / Rails

Web Design / JavaScript / Ajax

Unix / Linux / Mac / iPhone

Σύστημα Διαχείρισης, Ασφάλειας και Υποδομών

Γενικά Tech / Επιχειρήσεις

Άλλα / Διάφορα. / Podcast Δίκτυα

Δημοσιεύθηκε 04/08/2008 στις 23:17
πηγή χρήστη
Σε άλλες γλώσσες...                            


97 απαντήσεις

ψήφοι
90

μου αρέσει

Γενικά Λογισμικό

dot Net

Παραγωγικότητα

Απαντήθηκε 04/08/2008 στις 23:35
πηγή χρήστη


ψήφοι
62

Αυτός δεν είναι ειδικά για την ανάπτυξη, αλλά Ασφαλείας τώρα από τον Steve Gibson και Leo Laporte είναι μια εξαιρετική συζήτηση των θεμάτων ασφάλειας. Νομίζω ότι είναι ένα must-ακούσει για ακριβώς για κάθε χρήστη υπολογιστή ο οποίος είναι ανησυχούν για την ασφάλεια, και ιδιαίτερα για το web developers οι οποίοι είναι υπεύθυνοι τόσο για την ασφάλεια των site τους και τουλάχιστον εν μέρει υπεύθυνη για την ασφάλεια των χρηστών τους.

Απαντήθηκε 05/08/2008 στις 03:21
πηγή χρήστη

ψήφοι
48

Έχω αγαπήσει ΕΛΛΑΚ Weekly . Μια άλλη Ονειδίζω Podcast όπου ο Λέων και ο Randal Schwartz συνέντευξη geeks ανοικτού κώδικα. Το αγαπημένο μου ήταν η συνέντευξη του με τον Dan Ingalls (Smalltalk / Squeak φήμη). Μου άρεσε επίσης συνέντευξη τους Richard Hipp (SQLite).

Απαντήθηκε 06/08/2008 στις 16:44
πηγή χρήστη

ψήφοι
35

Θα πάω να downmodded για τον υπαινιγμό ότι το podcast, Υπερχείλιση στοίβας είναι ξεκαρδιστικά κακό ως ένα podcast; Anywho, μπορείτε να το βρείτε, και μια σειρά από μη-κακό podcasts σε itconversations.com .

Δεδομένου ότι αυτή η ερώτηση για μια «καλή» και όχι «πλήρης» λίστα, τότε αυτό είναι προφανώς απλά η γνώμη μου. Η γνώμη μου αναπηδά μεταξύ .NET και Java και μόλις geek για. Και προφανείς παραλείψεις θα αντανακλά την άποψή μου για την «καλή». (Ahem, DNR.)

Τα υπόλοιπα από αυτά βρίσκονται εύκολα κάνοντας μια αναζήτηση του podcast στο iTunes, ή απλά googling (Θα κάνω κάποια επανάληψη εδώ για να συμπυκνώσει τη λίστα):

 • Buzz Out Loud (Γενική Καταναλωτών Tech, Καθημερινή)
 • Αυτή την εβδομάδα στο Tech (γνωστός και ως χαζός. Εβδομαδιαία Tech Καταναλωτών.)
 • Η Java Posse (Εβδομαδιαία).
 • Podcast Developer Google (που πήγε μακριά σε αγρανάπαυση, αλλά φαίνεται να έρχονται πίσω, δυνατό μετονομάστηκε σε αναθεώρηση του Κώδικα Google. Προγραμματίστε αβέβαιο, τεχνολογίες ποικίλλουν.)
 • Hanselminutes (Συνήθως, αλλά όχι πάντα, .NET που σχετίζονται)
 • MacBreak Εβδομαδιαία (Η έκδοση Mac του χαζός)
 • Πολυμορφικό Podcast (Όλα ΝΕΤ, συνήθως ASP.NET)
 • Pixel8ed (Όλα τα .NET, επικεντρώθηκε στην UI. Το ίδιο τύπος που κάνει Πολυμορφικό Podcast)
 • tech5 (Consumer Tech. Κυρίως ένα διασκεδαστικό αποβλήτων των 5 λεπτών, διότι Dvorak είναι τόσο ... Spolsky.)
Απαντήθηκε 05/08/2008 στις 15:51
πηγή χρήστη

ψήφοι
29

Στο podcast, Υπερχείλιση στοίβας SE-ραδιόφωνο αναφέρθηκε. Είναι αρκετά σε βάθος.

Επίσης, αν είστε ένας επίδοξος προγραμματιστής JavaScript, ο Ντάγκλας Crockford «Η Javascript είναι γλώσσα προγραμματισμού» και μιλά «για προχωρημένους JavaScript» στο Θέατρο YUI Developer είναι άριστες. Υπάρχουν μερικά άλλα πολύτιμους λίθους για το podcast, πάρα πολύ.

Απαντήθηκε 04/08/2008 στις 23:26
πηγή χρήστη

ψήφοι
26

Ακούω την javaposse τακτικά, καλύπτουν κυρίως Java, αλλά όχι μόνο.

Απαντήθηκε 05/08/2008 στις 06:13
πηγή χρήστη

ψήφοι
24
 • JavaPosse Αν θέλετε να ακούσετε όλα αυτά που (n) θέλατε να ξέρετε για το κλείσιμο (7/2010 - Αυτό είναι πραγματικά ένα καλό podcast, αλλά τώρα είναι όλα όσα (n) ποτέ ήθελε να ξέρετε για την Apple και το Android)
 • .NET Rocks Γιατί όταν θέλετε να ακούσετε τη συνέντευξη δισεκατομμυριοστό για DataBinding ελέγχους στα χαρακώματα κατά τη μετάβαση από VB6 σε VB.NET
 • Υπερχείλιση στοίβας Μπορείτε πραγματικά θέλουν να ακούσουν έναν άντρα που δεν ξέρει συζήτηση C ένας τύπος που προσποιείται ότι έχουν εφεύρει, ή κάτι, ή ίσως απλά να ακούσετε για spoilers για να wallee
 • Ασφάλεια Τώρα! Θέλετε να ακούσετε κάποιον που νομίζει ότι είναι η πιο έξυπνη αρχιτέκτονας της ασφάλειας στον κόσμο, γιατί γράφει τα πάντα σε assembler (όχι, δεν είμαι αστειεύεστε), ενώ πάνω από τις προφανείς λύσεις στα προβλήματα που υπάρχουν εδώ και χρόνια. Παρακαλώ μην ακούτε αυτή τη σκέψη είναι καλό
 • Yahoo! Dev δικτύου - δεν έχω δει πολλά καλά πράγματα εδώ, αλλά οι συνομιλίες Crockford για προχωρημένους την Javascript είναι θαυμάσια
Απαντήθηκε 20/08/2008 στις 04:28
πηγή χρήστη

ψήφοι
20

Πρόταση: Εάν μετά κάθε μία από συνιστώνται podcasts σας ως ξεχωριστή απάντηση τότε οι άνθρωποι μπορούν να ψηφίσουν για «απάντηση» σας.

BTW, Joel συζητήσει σχετικά με την υπερχείλιση στοίβας Podcast (δεν μπορείτε να βρείτε την αναφορά στο Wiki μεταγραφή) και πρότεινε κάτι σαν: - Αξιολογήστε πρότεινε το «αγαπημένο» (tech podcast, σε αυτή την περίπτωση) ως ερώτημα: «Μήπως σας αρέσει <> το podcast και ετικέτα με «το podcast της τεχνολογίας».

Η ομορφιά αυτού είναι ότι έχουμε μια απλή δημοσκόπηση. Ναι, θα ήταν ωραίο να πραγματικά να έχουν μια δημοσκόπηση, αλλά αυτό δεν είναι ακόμη ένα χαρακτηριστικό Υπερχείλιση στοίβας.

Απαντήθηκε 09/09/2008 στις 05:06
πηγή χρήστη

ψήφοι
19

Το Podcast Google Developer είναι καλό.

Απαντήθηκε 04/08/2008 στις 23:36
πηγή χρήστη

ψήφοι
15

Ο τρόπος που αντιλαμβάνομαι την ερώτηση, που ζητούν την ανάπτυξη με επίκεντρο το podcast. Η προσωπική μου νούμερο ένα είναι Αργά τη νύχτα κακάο από το Δίκτυο συνεργατών Mac που ακολουθείται από το Mac Developer Στρογγυλή Τράπεζα . Αν και συμφωνώ ότι κάθε έργου θα πρέπει κατά πάσα πιθανότητα να ακούσετε Steve Gibson για την Ασφάλεια Τώρα! (με Leo Laporte του δικτύου χαζός ).

Για γενικές tech πράγματα, ελέγξτε έξω τα άλλα podcasts χαζός: Αυτή την εβδομάδα στο Tech , MacBreak Weekly , MacBreack Tech (με PixelCorps ), τα Windows Weekly και ΕΛΛΑΚ Εβδομαδιαία

Σε μια πλευρά σημείωση: σχετικά με ορισμένους προγραμματιστές που πιστεύουν ότι για να γίνει ένα μικρο-ΠΔΕ στο Apple Σύμπαν: MacSB - Επιχειρήσεις για Mac

Απαντήθηκε 07/09/2008 στις 06:20
πηγή χρήστη

ψήφοι
15

κατάλογος Brad είναι πολύ καλή. Θα ήθελα επίσης να ακούσετε:

Απαντήθηκε 05/08/2008 στις 05:59
πηγή χρήστη

ψήφοι
14

Βρήκα αυτό σε μια παρόμοια συζήτηση, νομίζω ότι ήταν στο Reddit: UC Berkeley Webcast βρήκα πιο χρήσιμη, δεδομένου ότι podcasts ολόκληρες κατηγορίες από τα μαθήματα Berkley, όπως Λειτουργικά Συστήματα και Προγραμματισμός Συστήματος, η δομή και ερμηνεία των προγραμμάτων ηλεκτρονικών υπολογιστών, Δομές Δεδομένων και Προγραμματισμός Μεθοδολογία, μεταξύ άλλων.

Απαντήθηκε 16/08/2008 στις 23:23
πηγή χρήστη

ψήφοι
12

Σχεδόν όλα τα αγαπημένα μου podcasts έχουν ήδη αναφερθεί, αλλά δεν είναι το Νο 1. Κάντε στον εαυτό σας μια χάρη και να ακούσετε το καλύτερο podcast, ποτέ, Linux ραδιοφωνική εκπομπή - LugRadio .

Απαντήθηκε 09/09/2008 στις 21:14
πηγή χρήστη

ψήφοι
10

Αν είστε σε σχεδιασμό ιστοσελίδων και τη δημιουργία ιστοσελίδας, στη συνέχεια, συστήνω Boagworld και η Rissington podcast, ακόμα κι αν δεν είναι.

Απαντήθηκε 04/08/2008 στις 23:21
πηγή χρήστη

ψήφοι
9

Μπορώ δεύτερη αναφορά Jon Galloway της βοσκής κώδικα , και δεδομένου ότι δεν έχουν απολύτως τίποτα να κάνει με το podcast, που δεν έχουν τίποτα να κερδίσουν, τη γνώμη μου μπορεί να είναι πιο πολύτιμο από :-) του.

Υπάρχουν λίγες μόνο εκεί, καθώς είναι σχετικά νέα, αλλά είναι μαρμελάδα συσκευάζονται με καλά πράγματα που είναι πολύ σημαντικό για τη σημερινή παραδείγματα προγραμματισμού και στρατηγικές.

Μου αρέσει, επίσης, την ομαλή μορφή που έχεις πάει από το 4 παιδιά όλων δώσει στοιχεία σχετικά με ένα θέμα που μπορεί να κάνει για ένα πολύ σπασμωδικές συζήτηση με όλους (περισσότερο;) από αυτούς που καλέσατε σε, αλλά αν είναι η θέση επεξεργασίας ή απλά μια καλή μορφή, είτε έτσι είτε αλλιώς έρχεται σε ολόκληρη ως ένα πολύ άνετη εμπειρία ακρόασης με τον τελικό χρήστη. Συνεχίστε έτσι ρε παιδιά!

Ελπίδα που βοηθά, Rob G

Απαντήθηκε 12/08/2008 στις 13:34
πηγή χρήστη

ψήφοι
9

Επίσης, βεβαιωθείτε ότι δεν θα χάσετε την εκπομπή εκπομπή dnrTV που Καρλ Φράνκλιν (ο άνθρωπος πίσω από .NET βράχια) δημοσιεύει. Ακόμα κι αν είναι μια όχι ένα podcast και απαιτεί περισσότερη προσοχή, ενώ βλέποντας ότι είναι πραγματικά κατατοπιστική και αν είστε σε .NET και η Microsoft τεχνικές που σχετίζονται θα μάθετε πολλά.

Απαντήθηκε 05/08/2008 στις 09:43
πηγή χρήστη

ψήφοι
8

Δεν hardcore τεχνολογία, αλλά πραγματικά μου αρέσει Μεθυσμένος και τους συνταξιούχους . Είναι σαν να μιλάτε στο φιλαράκο προγραμματιστή σας ανακατεμένο με την ουσία της ζωής.

Απαντήθηκε 09/09/2008 στις 21:34
πηγή χρήστη

ψήφοι
8

Εκτός από την υπερχείλιση στοίβας βέβαια, εδώ είναι δικά μου.

 • Πολλοί έχουν ήδη αναφερθεί Hanselminutes .
 • Μερικοί έχουν ήδη αναφερθεί .NET Rocks!
 • Δεν είναι τόσο πολλοί έχουν αναφέρει RunAs Radio .

Δεν μπορώ να πιστέψω το μέγεθος ορισμένων από αυτές τις λίστες. Με podcasts, μου αρέσει να κρατήσει τη λίστα σύντομα και η υψηλή ποιότητα. Ως εκ τούτου, έχω την τάση να παραλείψετε τα συσσωματώματα όπως ITConversations et. al.

Απαντήθηκε 14/08/2008 στις 17:43
πηγή χρήστη

ψήφοι
8

Δεν φαίνεται όπως αυτό αναφέρθηκε ακόμη.

http://thecommandline.net/ - «Εξερευνώντας τις τραχιές άκρες όπου η τεχνολογία, την κοινωνία και τη δημόσια τάξη συναντιούνται.»

Κάνει μια εβδομαδιαία Νέα εμφάνιση και μια εβδομαδιαία θέματα δείξει.

Από την ιστοσελίδα, Θεώρηση : «στοχαστικό, πληροφοριακό και βαθιά, μια πραγματική βουτιά στον geeky τέλος του news-πισίνα Υπάρχει μεγάλη ανάλυση και στοχασμός, καθώς και λεπτομερείς εξηγήσεις των σημαντικών ζητημάτων ασφαλείας με κοινά λειτουργικά συστήματα και ούτω καθεξής.» - Cory Doctorow

Απαντήθηκε 10/08/2008 στις 01:15
πηγή χρήστη

ψήφοι
7

Μια καλή εβδομαδιαία ενημέρωση για το Ruby on Rails κόσμο: Ράγες Envy .

Η thestacktrace είναι καλή γενική podcast, προγραμματισμού, η οποία καλύπτει κάθε πράγμα από το git σε Σκάλα .

Απαντήθηκε 29/08/2008 στις 09:11
πηγή χρήστη

ψήφοι
7

Αν ξεκίνησε σε ένα μηχάνημα των 8 bit, μην ξεχνάτε τις ρίζες σας:
Το Retrobits Podcast

Απαντήθηκε 19/08/2008 στις 06:25
πηγή χρήστη

Απαντήθηκε 09/08/2008 στις 04:00
πηγή χρήστη

ψήφοι
7

Η επέκταση σε ό, τι Μάικ Πάουελ έχει να πει, είμαι πραγματικά οπαδός των σχεδόν όλων των podcasts σε http://www.twit.tv . Το μεγαλύτερο μέρος του περιεχομένου αποδυναμωθεί λίγο, αλλά ορισμένοι από τους ομιλητές είναι κορυφαίοι στοχαστές εγκοπή - ειδικά σε «αυτή την εβδομάδα στην Tech», η ναυαρχίδα του προγράμματος.

Ω - και Talk αυτοκινήτου στο NPR, αλλά αυτοί οι τύποι σχεδόν ποτέ να μπει στο SDLC!

Απαντήθηκε 05/08/2008 στις 05:49
πηγή χρήστη

ψήφοι
6

Αν σας ενδιαφέρει το Linux, το Linux δράσης Εμφάνιση είναι μια θαυμάσια το podcast!

Πρόκειται για το Linux ειδήσεις, διανομές και λογισμικά κυκλοφορίες, αλλά και το Linux με βάση τον έλεγχο του υλικού (όπως Drobo, Amazon Kindle και ούτω καθεξής). Είναι πολύ καλή ποιότητα και οι οικοδεσπότες, Brian και ο Chris, ακούγεται καταπληκτικό.

Είναι ο αριθμός μου ένα podcast που!

Επίσης, έχω μόλις ανακάλυψα ότι η IBM προσφέρει μερικές podcasts του έργου το οποίο φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα, μερικά είναι από Erich Gamma από το δρόμο. Φυσικά, αυτό είναι λίγο πιο Java και Eclipse προσανατολισμό (Είναι IBM).

Απαντήθηκε 26/08/2008 στις 19:58
πηγή χρήστη

ψήφοι
5

http://herdingcode.com/

Απαντήθηκε 26/08/2008 στις 20:03
πηγή χρήστη

ψήφοι
4

Linux Παράνομοι είναι αρκετά καλή. Συζητούν διανομές GNU / Linux, λογισμικό και ειδήσεις πληροφορικής.

Απαντήθηκε 15/04/2009 στις 09:08
πηγή χρήστη

ψήφοι
4

Το αγαπημένο μου είναι εργαλεία Διευθυντή . Τεχνικά είναι μια επιχείρηση podcast, αλλά πολύ πολύτιμη για τους προγραμματιστές και άλλους μεμονωμένους συνεισφέροντες που εργάζονται σε εταιρικά περιβάλλοντα. Ακούσει για 3 χρόνια, νέα για StackOverflow

- Mike

Απαντήθηκε 06/01/2009 στις 19:08
πηγή χρήστη

Απαντήθηκε 21/08/2008 στις 04:05
πηγή χρήστη

Απαντήθηκε 30/04/2009 στις 00:03
πηγή χρήστη

ψήφοι
2

Πρόσφατα σκόνταψε σε ένα νέο podcast που ονομάζεται Hacker Medley . Είναι μια μικρή (~ 15 λεπτά) το podcast με Nat Friedman και Alex Gravely. Βρήκα τα 3 πρώτα επεισόδια είναι αρκετά διασκεδαστικό!

Απαντήθηκε 09/03/2010 στις 01:57
πηγή χρήστη

ψήφοι
2

Το MDN Εμφάνιση για τις επιχειρήσεις θέματα Γενικές Macintosh.
cocoaFusion και coreInt εις βάθος τα θέματα κακάο.

Απαντήθηκε 15/07/2009 στις 20:47
πηγή χρήστη

ψήφοι
2

Εδώ είναι λίστα μου:

 • Η Java Posse - ένα must για τους προγραμματιστές Java
 • ΕΛΛΑΚ Εβδομαδιαία - Σε έργα ανοικτού κώδικα, συνήθως πολύ geekish, αλλά ο Leo Laporte είναι πολύ αστείο
 • Υπερχείλιση στοίβας - Πιστεύω ότι οι περισσότεροι από τους αναγνώστες ξέρω τι μιλώ για ...
 • Τεχνολογία Λογισμικού Radio - Πολύ ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις σχετικά με διάφορες πτυχές
 • FeatherCast - Σπάνια ενημέρωση, συνεντεύξεις σχετικά με τα έργα Apache
 • Parleys.com - Διαλέξεις υπηρέτησε ως podcast, ιδιαίτερα προκατειλημμένη στο έργο Άνοιξη

Δεν είναι αυστηρά τεχνικό, αλλά συνιστάται ιδιαίτερα

Απαντήθηκε 02/04/2009 στις 11:18
πηγή χρήστη

Απαντήθηκε 06/01/2009 στις 19:16
πηγή χρήστη

ψήφοι
2

Technometria

Απαντήθηκε 20/09/2008 στις 00:57
πηγή χρήστη

ψήφοι
2

Θα προσθέσω Crypto-Gram Ασφάλεια Podcast . Βασικά, Dan Henage ανάγνωση Bruce Schneier ενημερωτικό δελτίο Crypto-Gram.

Τα περισσότερα από τα άλλα podcasts έχω ακούσει έχουν αναφερθεί (χαζός, Ασφάλεια Τώρα !, Εκκεντρικός Geeks).

2γ μου

Απαντήθηκε 09/09/2008 στις 21:56
πηγή χρήστη

ψήφοι
2

Είμαι λίγο πολύ γαντζώθηκε στο:

 • Η Java Posse
 • Τεχνολογία Λογισμικού Radio
Απαντήθηκε 04/09/2008 στις 22:29
πηγή χρήστη

ψήφοι
2

Πήρα όλα τα podcasts από τις απαντήσεις σκοράροντας 5 ή καλύτερα (και εκείνων που στην αρχική ερώτηση) και να προστεθεί σε μια συγκεντρωτική σελίδα στο Cullect.com:

http://www.cullect.com/StackOverflow-Recommended-Podcasts

Παρέχει ένα βολικό τρόπο για να πάρετε μια γεύση από αυτά τα podcasts, καθώς και έναν τρόπο για να κάνετε προεπισκόπηση αυτά, αν είστε σε μια βιασύνη ή δεν θέλουν να εντρυφήσω μέσα από όλα τα διπλότυπα στις απαντήσεις. Είμαι σήμερα που έχει συσταθεί ως το μόνο επιμελητής του «cullection», αλλά αν κάποιος άλλος θέλει να βοηθήσει να κρατήσει την προσαρμοστούν οι απαντήσεις αλλάζουν, επιτρέψτε μου να ξέρω.

Απαντήθηκε 27/08/2008 στις 21:31
πηγή χρήστη

ψήφοι
1

Δεν βρήκατε Κωδικός ρίχνει στη λίστα σας.

Απαντήθηκε 08/04/2010 στις 06:54
πηγή χρήστη

ψήφοι
1

37signals έχει τώρα ένα podcast με τον Jason Fried και David Heinemeier Hansson (δημιουργός του Ruby on Rails)

Απαντήθηκε 09/11/2009 στις 07:30
πηγή χρήστη

ψήφοι
1

Θα βρείτε το PC Pro Podcast ένα καλό εβδομαδιαίο γύρο επάνω, το οποίο συμπληρώνει το μηνιαίο περιοδικό χαρτί στο Ηνωμένο Βασίλειο, για προσωπικούς υπολογιστές, λογισμικό των Windows και gadgets.

Αυτή η εβδομάδα στην δοκιμή μπορεί επίσης να είναι πληροφοριακό και διασκεδαστικό, όπως ένα γύρο των blogs και απόψεις από τον κόσμο των αυτοματοποιημένων δοκιμών.

Μερικές από τις ΗΠΑ με βάση παραστάσεις, όπως το δίκτυο χαζός είναι πάρα πολύ αγγελία βαριά για τα γούστα μου.

Επίσης, βρέθηκαν πρόσφατα τα Ted συνομιλίες (σε βίντεο, ή ήχου μόνο) στο iTunes, αρκετά από τα οποία είναι τεχνικά ή κερδοσκοπικές με πολύ υψηλή ποιότητα των ηχείων.

Επεξεργασία: Προστέθηκε The Guardian για Tech Εβδομαδιαία

Απαντήθηκε 16/10/2009 στις 13:23
πηγή χρήστη

ψήφοι
1

Μην ξεχνάτε Το Flex Εμφάνιση .

Απαντήθηκε 25/09/2009 στις 15:23
πηγή χρήστη

ψήφοι
1

Απροσάρμοστος Geek Podcast (πρώην JoeOn.NET)

Με Joe Stagner.

Απαντήθηκε 20/08/2009 στις 20:47
πηγή χρήστη

Απαντήθηκε 14/08/2009 στις 13:35
πηγή χρήστη

ψήφοι
1

Δεν έχω δει το Catalyst ασφαλείας για την ασφάλεια. Θα χρησιμοποιηθεί για να προτιμούν αυτό κατά τη διάρκεια της Laporte από leo κάνει όταν είχα πραγματικότητα παρουσίασε το χρόνο να ακούσει τέτοια πράγματα.

Boagworld ήταν εντάξει ένα για βασικά πράγματα web design / dev.

Απαντήθηκε 15/07/2009 στις 15:09
πηγή χρήστη

ψήφοι
1

Είμαι ο δημιουργός του Connected Show ( http://www.ConnectedShow.com ) και πραγματικά θέλω να ευχαριστήσω αυτό το νήμα για την ανάρτηση μας στη λίστα. Είμαστε νέα και θα ήθελαν να πάρουν περισσότερους ακροατές και σχόλια.

Απαντήθηκε 15/07/2009 στις 14:47
πηγή χρήστη

Απαντήθηκε 14/07/2009 στις 14:19
πηγή χρήστη

ψήφοι
1

Η συνδεδεμένοι Εμφάνιση καλύπτει τις νέες τεχνολογίες της Microsoft και άλλα ενδιαφέροντα θέματα για την κοινότητα των προγραμματιστών.

Απαντήθηκε 09/06/2009 στις 05:37
πηγή χρήστη

ψήφοι
1

top μου 3:

Αυτή η εβδομάδα στην Tech (Leo Laporte, et. Αϊ)

Ασφάλεια Τώρα (Leo Laporte + Steve Gibson)

Παράθυρα Εβδομαδιαία (Leo Laporte + Paul Thurrott)

Απαντήθηκε 05/06/2009 στις 07:17
πηγή χρήστη

ψήφοι
1

Τα αγαπημένα μου:

 1. διψασμένος για την ανάπτυξη
 2. pixel8d
 3. υπερχείλιση στοίβας
 4. dotnetrocks
 5. alt.net το podcast
 6. codecast
 7. hanselminutes

Στην υγειά σας

Απαντήθηκε 26/05/2009 στις 11:05
πηγή χρήστη

ψήφοι
1

Μόλις άρχισα να ακούω τον ασεβή Sod Αυτή η σειρά podcast, που φιλοξενείται από τον Gary Σύντομη και Oliver Sturm της DevExpress. Είναι αρκετά διασκεδαστικό και ήπια εκπαιδευτικών με υποδοχή επισκεπτών, ελαφρώς sweary όμως.

Απαντήθηκε 02/04/2009 στις 13:51
πηγή χρήστη

ψήφοι
1

Java Technology Insider είναι αυτό που βρήκα όταν πήγα ψάχνει για ένα ισοδύναμο Java της ΝΕΤ Rocks! Η συνέντευξη είναι μια ενθουσιώδης ερασιτέχνης, και οι επισκέπτες είναι συνήθως καλή.

Απαντήθηκε 16/09/2008 στις 06:16
πηγή χρήστη

ψήφοι
1

Αξίζει να εγγραφείτε στο κανάλι του Google Talk Tech YouTube . Είναι ένα podcast βίντεο με ένα σωρό πραγματικά ενδιαφέρον, ευρεία ομιλίες στο Google, αλλά (συνήθως) έξω από τα ηχεία.

Παρελθόν παρουσιαστές περιλαμβάνουν Linus Torvals, Guido van Rossum, Merlin Mann και Larry Wall. Το βίντεο είναι συνήθως μόνο οι διαφάνειες έτσι (ανάλογα με τον ομιλητή) ίσως να μην πρέπει να προσέξετε.

Απαντήθηκε 09/09/2008 στις 21:19
πηγή χρήστη

ψήφοι
1

Κορυφαία στη λίστα μου είναι:

 1. Τεχνολογία Λογισμικού Radio
 2. Java Posse Μερικές φορές θα ήθελα επίσης να ακούσετε: το podcast ASP.NET

Έχω κρατήσει ένα μάτι για το iTunes U και κάποια μαθήματα έχουν την τέλεια τιμή (δωρεάν) από Πανεπιστήμια κορυφαία σε όλο τον κόσμο. Π.χ. Computer Language Engineering από το MIT.

Απαντήθηκε 08/09/2008 στις 23:48
πηγή χρήστη

ψήφοι
1

Υπερχείλιση στοίβας Αυτή η εβδομάδα στην Tech Ασφαλείας Τώρα

Όπως μάθετε περισσότερα σχετικά με τον προγραμματισμό θα προσθέσει περισσότερα στη λίστα μου. Η προσθήκη 43 φακέλους τώρα.

Απαντήθηκε 30/08/2008 στις 02:30
πηγή χρήστη

ψήφοι
1

Τα αγαπημένα μου είναι:

 • Υπερχείλιση στοίβας
 • Χαζός
 • Ασφάλεια Τώρα

Μου αρέσει να ακούτε John C. Dvorak για χαζός, αν και ποτέ δεν έχω δοκιμάσει άλλα podcasts του. Ξέρει πραγματικά την ουσία του και είναι συχνά αστείο, αλλά μερικές φορές είναι απλά ένα ενοχλητικό παλιά grump.

Θα χρησιμοποιηθεί για να ακούσετε PaulDotCom Ασφαλείας Weekly , αλλά μιλούν πάρα πολλά για τις δοκιμές διείσδυσης και όχι τόσο πολύ για άλλες πτυχές της ασφάλειας του υπολογιστή.

Απαντήθηκε 18/08/2008 στις 19:23
πηγή χρήστη

ψήφοι
1

Κάνω απολαμβάνουν όλα τα podcasts από το δίκτυο χαζός, αν ΕΛΛΑΚ Weekly και Ασφάλειας Τώρα είναι το αγαπημένο μου «techie» podcasts. Εγώ πραγματικά δεν έχουν ακούσει ποτέ το podcast Υπερχείλιση στοίβας, αλλά σίγουρα θα δώσει μια δοκιμή μετά από να δει όλες τις συστάσεις εδώ.

Επίσης, πιστεύω ότι ο Alex Lindsay (του Pixel Σώματος, και συχνά σε Macbreak Εβδομαδιαία στην χαζός) θα ξεκινήσει μια πολύ τεχνική podcast, για την ανάπτυξη Mac. Ανυπομονώ σε αυτό, όπως έχω ήδη πρωτογενή προγραμματιστής Java, και είμαι ενδιαφέρονται να μάθουν Xcode και Στόχου-C.

Απαντήθηκε 16/08/2008 στις 20:06
πηγή χρήστη

ψήφοι
1

Η επιλογή μου είναι αρκετά παρόμοια με τα υπόλοιπα - χαζός, MBW, .NET Rocks, Hanselminutes, Πολυμορφικό Podcast και ειδικά για Mac προγραμματιστές το δίκτυο του έργου Mac έχει μερικές μια-δυο καλές podcasts

Απαντήθηκε 14/08/2008 στις 08:15
πηγή χρήστη

ψήφοι
1

Ακούω του φύλακα TechWeekly , είναι πολύ ενημέρωσε για να γίνει από τους δημοσιογράφους για την ενσωμάτωση εφημερίδα. Καλά που παράγεται και μέχρι σήμερα. Έχει μια εστίαση στη Βρετανία και την Ευρώπη.

Απαντήθηκε 12/08/2008 στις 13:06
πηγή χρήστη

ψήφοι
1

Δεν είναι μια τεχνολογία podcast, αλλά πραγματικά πρέπει να αναφέρω FreelanceRadio . Μια πραγματικά μεγάλη και μερικές φορές ξεκαρδιστική πόρων. Ακούω να τους το πρωί, στο δρόμο για τη δουλειά. Και μερικές φορές αισθάνομαι πραγματικά ηλίθιο απλά να γελούν με τον εαυτό μου: P

Απαντήθηκε 09/08/2008 στις 11:34
πηγή χρήστη

ψήφοι
1

Αυτό δεν είναι απαραίτητα κάτι που μπορεί να εμφανιστεί στο iPod σας και να χαλαρώσω λίγο, αλλά Diggnation είναι γελοίο το podcast βίντεο με τον Kevin Rose και τον Alex Albrecht.

Μιλούν για «μερικά από τα κορυφαία ιστορίες σχετικά με το χρήστη που υπέβαλε νέα ιστοσελίδα digg.com». Αυτή η πραγματικότητα δεν έχει πολλά από την άποψη της ανάπτυξης λογισμικού (αν και μερικές φορές μια ιστορία αναδύεται με αυτό), αλλά είναι μεγάλη για διασκέδαση.

Απαντήθηκε 06/08/2008 στις 19:07
πηγή χρήστη

ψήφοι
1

Το podcast Υπερχείλιση στοίβας είναι ο λόγος που είμαι τώρα εδώ. Jeff, δυστυχώς, είναι μια κακή διαχειριστή του έργου όσον αφορά τη διαχείριση των προσδοκιών και τον καθορισμό χρονοδιαγραμμάτων - αλλά η beta έχει φθάσει, και είναι αρκετά καλή! Ο κόσμος NET είναι ξένο για μένα, έτσι έχω απολαύσει το podcast Υπερχείλιση στοίβας.

Αυτή την εβδομάδα στο Tech είναι μια άλλη podcast, ακούω τακτικά. Δυστυχώς, έχω την αίσθηση ότι κανένα από τα μέλη του πάνελ, εκτός από Leo Laporte κάνει οποιαδήποτε εργασία πριν από την παράσταση, έτσι ώστε πολλές από τις απόψεις (κυρίως John C. Dvorak του) είναι ανενημέρωτοι.

Πρόσφατα άρχισα να ακούω IT Συζητήσεις podcasts, και πήρα αρκετά καλές πληροφορίες που δώρισε. Η επιλογή είναι μικτή, αλλά μου αρέσει ομιλίες από διάφορα συνέδρια που δεν μπόρεσε να παρευρεθεί.

Χάρη σε άλλους ανθρώπους που ανταποκρίθηκαν με συνδέσμους προς άλλους podcasts δεν έχω ακούσει. Είμαι αρχάριος, οπότε δεν μπορώ να χτύπημα μέχρι σκορ ακόμα.

Απαντήθηκε 06/08/2008 στις 11:41
πηγή χρήστη

ψήφοι
0

Το podcast, OS ειδήσεις είναι, όπως ήταν αναμενόμενο, το podcast, για OS News . OS News είναι ένα site κυρίως αφιερωμένο στα λειτουργικά συστήματα, αλλά και καλύπτει ένα φάσμα θεμάτων γενικής τεχνολογίας, εξοπλισμού και υπολογιστών.

Απαντήθηκε 13/10/2010 στις 15:07
πηγή χρήστη

ψήφοι
0

Hack Radio

Απαντήθηκε 20/08/2010 στις 02:30
πηγή χρήστη

ψήφοι
0

5by5 Studios , που φιλοξενείται από Dan Benjamin, έχει μερικά ενδιαφέροντα podcasts. Μερικά είναι ειδικά για μια τεχνολογία (όπως ExpressionEngine και Ruby), μερικά επικεντρώνονται στους ανθρώπους (συνεντεύξεις), και άλλοι είναι συζήτηση για τη νέα της βιομηχανίας.

Κάποιοι (ή όλα;) καταγράφονται ζωντανά. Μπορείτε να τα βρείτε στο iTunes, καθώς και.

Απαντήθηκε 08/05/2010 στις 14:10
πηγή χρήστη

ψήφοι
0

Thinkcode.tv

Απαντήθηκε 30/04/2010 στις 16:23
πηγή χρήστη

ψήφοι
0

Έχω ακούσει να Tanked Podcast. Είναι τρεις φίλοι που κρέμονται έξω και μιλάμε για τεχνολογία, ταινίες, video games, και μιλούν για το περίεργο πράγματα που συμβαίνουν κάθε εβδομάδα στο διαδίκτυο. Αυτοί οι τύποι είναι ένα ωστικό κύμα και έχουν τον τρόπο να πολλή διασκέδαση!

Απαντήθηκε 26/04/2010 στις 00:26
πηγή χρήστη

ψήφοι
0

Ποτέ δεν λείπει η ακόλουθη: -

α) Hanselminutes

β) RunAsradio

γ) Η Thirsty προγραμματιστές

δ) DotnetRocks

ε) DeepFriedBytes

στ) Pixel8

Απαντήθηκε 15/03/2010 στις 09:55
πηγή χρήστη

Απαντήθηκε 15/03/2010 στις 05:52
πηγή χρήστη

ψήφοι
0

Οι SitePoint Podcast οικοδεσπότες είναι Patrick O'Keefe (@ifroggy), Stephan Segraves (@ssegraves), Μπραντ Ουίλιαμς (@williamsba), και ο Kevin Yank (@sentience). (@%όνομα χρήστη Τουίτερ%)

Απαντήθηκε 16/02/2010 στις 15:22
πηγή χρήστη

ψήφοι
0

Αναχώρηση νέο podcast μας στο Crafty κωδικοποιητές . Καλύπτει θέματα προγραμματισμού (κυρίως .net, αλλά και άλλες γλώσσες και τα θέματα).

Απαντήθηκε 20/08/2009 στις 20:12
πηγή χρήστη

ψήφοι
0

Το Web 2.0 Show είναι ένα podcast για τις αναδυόμενες τεχνολογίες που συνήθως αναφέρονται ως «Web 2.0», και φιλοξενείται από τον Josh Owens και Adam Stacoviak.

Απαντήθηκε 30/11/2008 στις 08:43
πηγή χρήστη

ψήφοι
0

Hacker Public Radio είναι μια εξαιρετική πηγή των podcasts σε ένα ευρύ φάσμα τεχνικών θεμάτων.

Απαντήθηκε 13/10/2008 στις 08:57
πηγή χρήστη

ψήφοι
0

Τα περισσότερα από τα podcasts έχω ακούσει ήδη συζητήθηκαν παραπάνω.

 • .NET Rocks
 • HanselMinutes
 • RunAsRadio
 • Δευτέρα (όταν έχετε βαρεθεί με την ανάπτυξη τρόφιμα)
 • βοσκή Κωδικός
 • Arcast (που χρησιμοποιείται για να)
 • AudibleAjax
 • openweb

Υπάρχουν μερικά κομμάτια από OOPSLA που ήταν ενδιαφέρουσα καθώς και (όχι πολύ καιρό τρέχει podcasts, αλλά είναι ωραίο να ακούω).

Απαντήθηκε 09/09/2008 στις 07:00
πηγή χρήστη

ψήφοι
0

Θα εξάγει τον ήχο DNRTV και να ακούσετε σε αυτό ως ένα podcast (ή να τρέξει ως ένα βίντεο για Archos αναπαραγωγής πολυμέσων μου και μόλις ακούσετε). Δεν έχω χρόνο για να το δείτε για μια ώρα. Συνήθως μπορώ να παρακολουθήσουν τη συζήτηση χωρίς να παρακολουθείτε το βίντεο.

Απαντήθηκε 09/09/2008 στις 06:15
πηγή χρήστη

ψήφοι
0

Το αγαπημένο μου ήταν το podcast, Υπερχείλιση στοίβας μόνο και μόνο επειδή στηρίζεται πραγματικότητα. ALT.NET έχει καλό περιεχόμενο. Τεχνολογία Λογισμικού Radio και Hanselminutes είναι κατατοπιστική. ThoughtWorks είναι οριακή για μένα.

Θα προσπαθήσω τους άλλους!

Απαντήθηκε 08/09/2008 στις 18:48
πηγή χρήστη

ψήφοι
0

Πολλά από τα παραπάνω, συν TED ομιλίες και Επιχείρηση Radio. Σύνδεσμοι εδώ: http://successfulsoftware.net/category/podcasts/

Απαντήθηκε 07/09/2008 στις 09:33
πηγή χρήστη

ψήφοι
0

Η λίστα μου περιλαμβάνει: μαζέψεις κώδικα, Deep Fried Bytes, Polymorohic Podcast, Pixel8, Rocks .Net, Hanselminutes, Powerscripting podcast. Πλήρης κατάλογος: http://rtipton.wordpress.com/podcasts/

Απαντήθηκε 06/09/2008 στις 19:52
πηγή χρήστη

ψήφοι
0

Πάω έξω σε ένα άκρο εδώ για να πω ότι, δεν έχουν αλιευθεί σε πάρα πολλά podcasts ή blogs, αλλά μάλλον βουτήξει τεχνολογία / κώδικα και καλή τεχνολογίας βιβλία.

αν και +1 για να?

 • Thoughtworks - IT θέματα
 • Τεχνολογία Λογισμικού Radio
 • Ρεαλιστικό podcasts
 • Alt.Net podcasts
 • Hanselminutes

και ενώ δεν είναι αυστηρά τεχνολογία

 • Ηγέτες Επιχειρήσεων σκέψη από το Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ, η οποία συχνά έχει ομιλητές από την τύχη 500 και τεχνολογίας ξεκινήματα για τον τρόπο που το έκανε.
Απαντήθηκε 05/09/2008 στις 01:17
πηγή χρήστη

ψήφοι
0

Δύο άλλοι που δεν αναφέρονται ακόμα είναι το μητρώο του Open Season (για το Open Source βιομηχανία) και ημι Συνεκτική Computing (που χαλαρά είναι σχετικά με το υλικό της επιχείρησης).

Δεν είμαι σίγουρος αν Open Season έχει πια τα πόδια μείνει σε αυτό όμως, αφού Ashley Vance (η φαινομενική «οδηγός» του podcast) έχει αφήσει πρόσφατα El Καν για το The New York Times. Τούτου λεχθέντος, αξίας του παρελθόντος έτους επεισοδίων είναι μεγάλη και περιλαμβάνει μερικές αξιοσημείωτες επισκέπτες.

Απαντήθηκε 04/09/2008 στις 15:34
πηγή χρήστη

ψήφοι
0

πιο τακτικές ακροάσεις μου είναι:

 • Java Posse
 • Τεχνολογία Λογισμικού Radio
 • Υπερχείλιση στοίβας
 • Agile Toolkit Podcast (διαλείπουσα)

Επίσης, αν δεν έχετε ακούσει το OOPSLA 2007 podcasts (κεντρικός / κύριος συνεδρίες καταγράφονται και τηλεφορτώσουν βιντεομήνυμα) ότι είναι σίγουρα αξίζει να ακούσετε, αν και είναι μια αρκετά βραχυπρόθεσμα.

Απαντήθηκε 29/08/2008 στις 01:19
πηγή χρήστη

ψήφοι
0

Η λίστα μου περιλαμβάνει:

 .NET Rocks!
 RunAs Radio
 TWiT
 Stack Overflow (but then again, we wouldn't be in Beta if we didn't)
 Channel 9
 Hanselminutes

Λίγο πολύ το ίδιο με όλους τους άλλους. Ακριβώς πηγαίνει να σας δείξω γιατί podcasts είναι σημαντικά για την ανάπτυξη της τέχνης σας.

Απαντήθηκε 26/08/2008 στις 16:18
πηγή χρήστη

ψήφοι
0

Ακούω και να παρακολουθήσουν:
* αυτή την εβδομάδα στην τεχνολογία
* Γκρινιάρα Geeks
* Ασφάλεια Τώρα * Αυτή την εβδομάδα στο Media * Tech5

Απαντήθηκε 20/08/2008 στις 05:15
πηγή χρήστη

ψήφοι
0

Έχω εγγραφεί σε πολύ λίγες podcasts, αλλά αυτά που προσπαθώ και να ακούσετε την εβδομάδα είναι οι εξής:

 1. Se-Radio
 2. Hanselminutes
 3. .NET Rocks
 4. πολυμορφικό Podcast
 5. RunAsRadio

Έχω μετατρέψει 35 λεπτά στη δουλειά κάθε πρωί (με λεωφορείο) και μου αρέσει βλέποντας το Channel 9 ζωοτροφών για zune μου.

Απαντήθηκε 18/08/2008 στις 19:25
πηγή χρήστη

ψήφοι
0

Υπάρχουν τόνοι της τεχνολογίας podcasts.

Μερικοί που έχω εγγραφεί σε:
Καθημερινές παραστάσεις

Μη Dailys

Και όπως μπορείτε να δείτε, είμαι χρησιμοποιώντας Miro για να τους πάρει. (Το οποίο είναι ένα ωραίο X-πλατφόρμα vodcast catcher :-))

Στην υγειά σας

Απαντήθηκε 18/08/2008 στις 07:05
πηγή χρήστη

ψήφοι
0

Τι ένα μεγάλο μάτσο απαντήσεις - Τώρα έχω μια σειρά από podcasts να προσθέσετε στη λίστα ακρόασης μου!

τρέχουσα λίστα μου είναι StackOverflow, χαζός και Mac OS Ken. Προσπάθησα να μπει σε SERadio πριν από λίγους μήνες, αλλά δεν θα μπορούσε πραγματικά να συμμετάσχει ο ίδιος με του podcast - Μεγάλη εισαγωγικό υλικό, αλλά ένιωσα πολύ από τις παραστάσεις ήταν λίγο «αρχάριος-y».

Απαντήθηκε 16/08/2008 στις 10:31
πηγή χρήστη

ψήφοι
0

Μου αρέσει τόσο Ασφάλεια Τώρα και τα Windows Weekly , τόσο ένα μέρος του δικτύου χαζός . Μπορεί να θέλετε να δείτε το δίκτυο χαζός, δεδομένου ότι έχουν μια ποικιλία των podcasts που σχετίζονται τεχνολογίας.

Επίσης, όπως φαίνεται κοινά εδώ, Hanselminutes είναι πολύ καλή.

Απαντήθηκε 15/08/2008 στις 23:23
πηγή χρήστη

ψήφοι
0

Πάνω από αυτό το καλοκαίρι έχω απολαύσει:

 • Υπερχείλιση στοίβας
 • SERadio - μερικές φορές αυτό αισθάνεται πάρα επιχειρήσεων-y για μένα, αλλά είναι σίγουρα η πιο τεχνική, και τα ευρωπαϊκά (γερμανικά;) οικοδεσπότες είναι καμιά δουλειά.
 • Hanselminutes και DNR - ορισμένες πτυχές αυτών των επιδείξεων πάρει την ενόχληση, αλλά συχνά έχουν ενδιαφέρον οι επισκέπτες να μιλάμε για ενδιαφέροντα πράγματα, τα οποία είναι όπου τα χρήματα είναι.

Θα επαναλάβω το συναίσθημα σχετικά με τη διαφορά μεταξύ της τεχνολογίας κουτσομπολιό (χαζός, Diggnation, κλπ) και την ανάπτυξη λογισμικού podcasts? ενώ η πρώτη μπορεί μερικές φορές να είναι διασκεδαστικό, έχω διαπιστώσει ότι τείνουν προς το αντίστοιχο ήχο του Digg όχι Hacker News, programming.reddit, ή, ελπίζουμε, StackOverflow.

Θα πρέπει να ελέγξει έξω τις άλλες προτάσεις άνθρωποι έδωσαν.

Απαντήθηκε 14/08/2008 στις 08:03
πηγή χρήστη

ψήφοι
0

Εκτός από πολλές από τις άλλες μεγάλες αυτές αναφέρονται, εδώ είναι μερικά άλλα για συγκεκριμένες τεχνολογίες που τακτικά ακούσετε:

Απαντήθηκε 12/08/2008 στις 15:10
πηγή χρήστη

ψήφοι
0

Κάτι δεν είδα αναφερθεί είναι PCMag Radio . Αυτό είναι ένα πιο καταναλωτή tech προσανατολισμό εμφάνιση, αλλά δεν geek για έξω αρκετά συχνά, και η φλυαρία είναι πάντα ενδιαφέρουσα.

Απαντήθηκε 10/08/2008 στις 22:08
πηγή χρήστη

Απαντήθηκε 07/08/2008 στις 15:58
πηγή χρήστη

ψήφοι
0

Δεν είναι το λογισμικό, αλλά συχνά παρακολουθώ τις Tekzilla podcasts. Αγάπη μου λίγο Veronica Belmont / Patrick Norton!

Επίσης, όλα τα άλλα που ήδη αναφέρθηκαν - Υπερχείλιση στοίβας, χαζός, κ.λπ.

Απαντήθηκε 07/08/2008 στις 11:55
πηγή χρήστη

ψήφοι
0

Τα αγαπημένα μου είναι:

 • Hanselminutes
 • .NET Rocks
 • Υπερχείλιση στοίβας
 • SoftwareEngeneeringRadio

Χαζός και CrankyGeeks ακούω αν θέλω ένα γέλιο ή θυμώνεις, είναι φρικτό.

Απαντήθηκε 06/08/2008 στις 23:30
πηγή χρήστη

ψήφοι
0

Brian Διάκονος έγραψε:

Dvorak είναι τόσο ... Spolsky.

Δεν μπορώ να περιγράψω γιατί, αλλά συμφωνώ.

Απαντήθηκε 06/08/2008 στις 16:38
πηγή χρήστη

ψήφοι
0

Έχω πάει χαρούμενος με υπερχείλιση στοίβας .

Ακούω / παρακολουθήσετε μερικά άλλα:

Όμως, οι συνεχείς MS / Google / η Apple / Yahoo χνούδι από αυτά είναι να πάρει πραγματικά παλιά.

Έχω ακούσει ένα ζευγάρι Hanselminutes και μπορεί να αρχίσετε να ακούτε πιο τακτικά.

Θα ήθελα να βρω κάποια που ασχολούνται με τα πραγματικά προβλήματα της μηχανικής λογισμικού και όχι μόνο «τεχνολογία κουτσομπολιά».

Απαντήθηκε 06/08/2008 στις 16:32
πηγή χρήστη

ψήφοι
0

Όλα τα podcasts τεχνολογίας ακούω να έχουν αναφερθεί, αλλά όσο συζητάμε το βίντεο θα ήθελα να αναφέρω Hak.5 . Είναι πιο εστιασμένη σχετικά με τη χρήση υπαρχόντων προγραμμάτων και όχι κωδικοποίησης, αλλά έχει κάποιες καλές τμήματα υλικού, και μπορεί συχνά να είναι μια εξαιρετική πηγή έμπνευσης.

Απαντήθηκε 05/08/2008 στις 15:29
πηγή χρήστη

ψήφοι
0

Προτείνετε κάποιον με τη φήμη για να το κάνουμε να αναθεωρήσει αυτή την ερώτηση να πει, «Τι καλή τεχνολογία podcasts είναι εκεί έξω;»

Έχω όλα τα είδη της φαντασίας ήχου θα μπορούσα να συστήσω, αλλά στη συνέχεια αυτή η ερώτηση τρέχει πολύ μακριά στα ζιζάνια.

Απαντήθηκε 05/08/2008 στις 15:23
πηγή χρήστη

Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies. Learn more