Εντοπισμός κειμένου μέσα σε εικόνα

ψήφοι
25

Είμαι σήμερα εργάζονται για ένα έργο και ο στόχος μου είναι να εντοπίσει κείμενο σε μια εικόνα. OCR'ing το κείμενο δεν είναι πρόθεσή μου από ακόμα. Θέλω να αποκτήσει ουσιαστικά τα όρια του κειμένου μέσα σε μια εικόνα. Είμαι χρησιμοποιώντας το AForge.Net στοιχείο απεικόνισης για χειραγώγηση. Οποιαδήποτε βοήθεια κατά κάποιο τρόπο ή τον άλλο;

Ενημέρωση 02/05/09: Έχω αφού πήγε μαζί μια άλλη διαδρομή στο έργο μου. Ωστόσο, είχα επιχειρήσει να αποκτήσει κείμενο χρησιμοποιώντας Μόδι (Microsoft Office Document Imaging). Σας επιτρέπει να OCR μια εικόνα και τραβήξτε το κείμενο από αυτό με κάποια ευκολία.

Δημοσιεύθηκε 05/08/2008 στις 04:04
πηγή χρήστη
Σε άλλες γλώσσες...                            


4 απαντήσεις

ψήφοι
12

Αυτό είναι ένας ενεργός τομέας της έρευνας. Υπάρχουν κυριολεκτικά oodles των επιστημονικές εργασίες σχετικά με το θέμα. Είναι πρόκειται να είναι δύσκολο να σας δώσει βοήθεια ειδικά w / o πιο deatails. Ψάχνετε για συγκεκριμένους τύπους κειμένου; Γραμματοσειρές; Μόνο αγγλικά? Είστε εξοικειωμένοι με την ακαδημαϊκή βιβλιογραφία;

«Ανίχνευση κειμένου» είναι ένα πρότυπο πρόβλημα σε οποιοδήποτε σύστημα OCR (οπτική αναγνώριση χαρακτήρων) και συνεπώς υπάρχουν πολλά κομμάτια του κώδικα στις interwebs που ασχολούνται με αυτό.

Θα μπορούσα να ξεκινήσει η εισαγωγή στη λίστα σωρούς των συνδέσμων από το google, αλλά σας προτείνω να κάνετε ακριβώς μια αναζήτηση για «ανίχνευση κείμενο» και να αρχίσει την ανάγνωση :). Υπάρχει άφθονη παράδειγμα κώδικα διατίθεται επίσης.

Απαντήθηκε 05/08/2008 στις 04:24
πηγή χρήστη

ψήφοι
3

αναγνωρίζοντας το κείμενο μέσα σε μια εικόνα είναι πράγματι ένα καυτό θέμα για τους ερευνητές σε αυτόν τον τομέα, αλλά μόνο άρχισε να αναπτύσσεται εκτός ελέγχου όταν επαλήθευσης του έγινε ο «κανόνας» όσον αφορά την άμυνα κατά των spam bots. Γιατί να χρησιμοποιήσετε το captcha είναι η προστασία; και επειδή είναι / ήταν πολύ δύσκολο να εντοπίσετε (και διαβάστε) κείμενο μέσα σε μια εικόνα!

Ο λόγος για τον οποίο αναφέρω επαλήθευσης είναι επειδή το πιο εξέλιξη * γίνεται μέσα σε αυτό το μικρό χώρο, και νομίζω ότι η λύση σας θα μπορούσε να είναι καλύτερο που βρέθηκαν εκεί. κυρίως επειδή captcha είναι πράγματι για τον εντοπισμό κειμένου (ή κάτι που μοιάζει με το κείμενο) μέσα σε ένα σωριασμένο εικόνα και στη συνέχεια προσπαθεί να διαβάσει τα γράμματα σωστά.

οπότε αν μπορείτε να βρείτε τον εαυτό σας ένα καλό εργαλείο επαλήθευσης ανοικτού κώδικα ο οποίος πιθανώς να έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να συνεχίσει την προσπάθειά σας ...
Θα μπορούσατε ίσως ακόμη και να ρίξει μακριά το πιο dificult κώδικα που χειρίζεται την ίδια την αναγνώριση χαρακτήρων, επειδή αυτές οι OCR που χρησιμοποιείται για να διαβάσει παραμορφωμένο κείμενο, κάτι που δεν πρέπει να κάνετε.

*: Πρόοδος όσον αφορά την ορατή, της χρηστικότητας και πρακτικές πληροφορίες για μια «μη-ερευνητής»

Απαντήθηκε 05/08/2008 στις 07:00
πηγή χρήστη

ψήφοι
0

Πλάτος Stroke μετατρέψει μπορεί να κάνει αυτό για σας. Αυτό είναι τουλάχιστον αυτό που αναπτύχθηκε MS για το κινητό τους τηλέφωνο OS. Μια συζήτηση σχετικά με την εφαρμογή είναι εδώ στο https://stackoverflow.com/

Απαντήθηκε 19/04/2013 στις 15:54
πηγή χρήστη

ψήφοι
0

Αν είστε εντάξει με τη χρήση ενός online API για το σκοπό αυτό, η API σε http://www.wisetrend.com/wisetrend_ocr_cloud.shtml μπορεί να κάνει ανίχνευση κειμένου εκτός από απλά OCR.

Απαντήθηκε 23/06/2010 στις 06:49
πηγή χρήστη

Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies. Learn more