Πώς να συνεισφέρουν κώδικα πίσω σε ένα έργο ανοιχτού κώδικα;

ψήφοι
30

Εάν είστε μετά από ένα έργο ανοικτού κώδικα και θα ήθελα να συμβάλει αλλαγές στον κώδικα, αυτό που θα πρέπει να κάνετε;

Δημοσιεύθηκε 05/08/2008 στις 14:25
πηγή χρήστη
Σε άλλες γλώσσες...                            


10 απαντήσεις

ψήφοι
18

Θα ήθελα να περνούν το χρόνο τους για να γνωρίσετε τους ανθρώπους πρώτα. Συνήθως έχουν ένα chatroom IRC όπου ο καθένας στο ρελαντί. Περάστε κάποια γνωριμία με τους ανθρώπους, τη μελέτη του κώδικα, την τεκμηρίωση, στη συνέχεια, αν αισθάνεστε σαν να είναι μια σωστή τοποθέτηση για το έργο, ξεκινήστε συμβάλλουν στην μπαλώματα σφάλμα. Μην προσπαθήσετε να προσθέσετε νέα χαρακτηριστικά από την πρώτη. Δεν θα είναι γενικά αποδεκτό.

Επίσης, δείτε αυτό το google tech συζήτηση για το πώς να προστατεύσει Άνοιγμα έργου πηγή σας από δηλητηριώδη άνθρωποι . Θα σας διδάξει τι δεν πρέπει να κάνουμε.

Απαντήθηκε 05/08/2008 στις 14:30
πηγή χρήστη

ψήφοι
7

Ο καλύτερος τρόπος να γίνει αυτό είναι εισαγάγει τον εαυτό σας σαν αυτό «Γεια σας, Εδώ είναι ένα bug / χαρακτηριστικό και εδώ είναι ένα patch που διορθώνει / υλοποιεί αυτό.»

Είμαι σε μια-δυο έργα ανοικτού κώδικα, και υπάρχουν πολλοί άνθρωποι με τις καλύτερες προθέσεις για να βοηθήσει, αλλά που δεν κάνει τίποτα στην πραγματικότητα, έτσι εάν εμφανίζονται με κωδικό εργασίας σας θα πρέπει να θεωρείται πολύ πιο πολύτιμο.

Απαντήθηκε 06/08/2008 στις 23:38
πηγή χρήστη

ψήφοι
4

Καθώς ο δημιουργός πολλών έργων ανοικτού κώδικα, είμαι από την άλλη πλευρά των πραγμάτων ότι είμαι προσπαθεί να πάρει συνεισφέροντες. Εδώ είναι αυτό που θα ήθελα να πω:

  • Ανακοινώστε τον εαυτό σας σε όποιο τρόπο είναι κατάλληλο για το έργο: email, λίστα, φόρουμ, κ.λπ.
  • Δείτε αν η ιδέα σας είναι ήδη στα σκαριά. Αν ναι, ίσως να προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε και όχι επικαλύψεις προσπαθειών.
  • Ανακαλύψτε τον προτιμώμενο τρόπο για να υποβάλετε κώδικα
  • Να είστε βέβαιος να ακολουθήσει τις μορφές κωδικοποίησης που χρησιμοποιούνται στο έργο. (Αν αποφασίσετε να μετατρέψετε όλες τις καρτέλες σε χώρους, που δεν θα είναι σε θέση να συγχωνεύσετε τις αλλαγές σας στο σύστημα ελέγχου εκδόσεων τους εύκολα και θα περισσότερο από πιθανό να αγνοήσει την υποβολή σας.)
Απαντήθηκε 22/08/2008 στις 14:52
πηγή χρήστη

ψήφοι
4

Όπως προηγούμενες αφίσες έχουν πει, είναι ένα θέμα για το έργο. Θα διαπιστώσετε ότι κάποιοι είναι πιο ανοιχτή στην αλλαγή από τους άλλους. Από μηχανική άποψη, θα πρέπει να δούμε εάν χρησιμοποιούν SVN (για παράδειγμα σχετικά με τον κώδικα google) ή CVS (για παράδειγμα sourceforge) και να καθορίσει εάν χρησιμοποιούν επίθεμα ή κάποια άλλη μέθοδο.

Ένα καλό παράδειγμα για το είδος της διαδικασίας μπορεί να χρειαστεί να χρησιμοποιήσει μπορεί να δει κανείς στην ιστοσελίδα gimp: http://www.gimp.org/bugs/howtos/submit-patch.html Σημειώστε τη χρήση των Bugzilla, μπάλωμα και CVS

Απαντήθηκε 05/08/2008 στις 15:21
πηγή χρήστη

ψήφοι
3

Αν ψάχνετε τρόπους για να εμπλακούν σε μικρότερη κλίμακα (ίσως για να εργαστείτε με τον τρόπο σας επάνω) OpenHatch έχει μια βάση δεδομένων σφαλμάτων (ταξινομημένα ανά γλώσσα / πλαίσιο), καθώς και ένα μεγάλο φροντιστήριο για να ξεκινήσετε.

Ένας άλλος τρόπος για να ξεκινήσετε είναι CodeTriage η οποία έχει GitHub repos που αναζητούν βοήθεια για τον καθορισμό ανοικτά ζητήματα που οργανώνονται από τη γλώσσα.

Απαντήθηκε 19/09/2013 στις 22:16
πηγή χρήστη

ψήφοι
3

Ένα ζευγάρι άλλα πράγματα που πρέπει να θυμάστε:

  • Να είστε σίγουροι ότι έχετε το δικό πραγματικά τον κωδικό που θέλετε να συμβάλει πίσω, και όχι τον εργοδότη σας ή τον πελάτη σας έκανε τις τροποποιήσεις για. Ελέγξτε σύμβαση εργασίας ή σύμβαση παροχής υπηρεσιών, εάν υπάρχει πιθανότητα να είστε σε μια τέτοια κατάσταση.

  • Ερευνήστε αν υπάρχει μια διαδικασία ανάθεσης της πνευματικής ιδιοκτησίας που οι προγραμματιστές προτιμούν συντελεστές περάσει. Αυτές τις μέρες πολλά έργα ανοικτού κώδικα έχουν τέτοιες αναθέσεις, έτσι ώστε όλα τα δικαιώματα στον κώδικα του προγράμματος μπορεί να ανήκει από το ίδιο το έργο ή / και χορηγός του.

Και οι δύο είναι σημαντικό όταν πρόκειται για την προστασία σας, το έργο, και όποιος θέλει να χρησιμοποιήσει ή να αξιοποιήσει το έργο κατάντη από απαιτήσεις που σχετίζονται με τον κώδικα που έγραψες.

Απαντήθηκε 09/08/2008 στις 01:22
πηγή χρήστη

ψήφοι
3

Τα πράγματα όπως αυτό που χρησιμοποιείται για να είναι απλή.

Υπήρχε μια λίστα για τους χρήστες και μία για τους προγραμματιστές. Αν δείτε ένα πρόβλημα και να το διορθώσουμε το διορθώσετε και στη συνέχεια να εκτελέσετε κώδικα Larry Wall και στείλτε το προκύπτον επίθεμα στη λίστα προγραμματιστές με μια γρήγορη εξήγηση του τι κάνει. Γενικά ένα dev πρόσβαση εγγραφής στο CVS (ή των πραγματικών παλιό καιρό των οποίων δισκέτα το έργο διαμείνει στο?)) Θα ελέγχει τα πράγματα και αν το έμπλαστρο κάνει ό, τι λέει στην ταμπέλα και δεν σπάσει τίποτα άλλο να έρθει σε επαφή με το δέντρο πηγή σωστή.

Αυτές τις μέρες υπάρχουν πολλά, πολλά άλλα έργα που χρησιμοποιούν ανοικτή ανάπτυξη και πολλά από αυτά διοικούνται από ανθρώπους που ποτέ δεν έχουν τρέξει ένα πρόγραμμα λογισμικού, πριν πόσο μάλλον μια ανοιχτή εφοδιασμός ένα, έτσι τα πράγματα μπορεί να είναι πιο δύσκολο. Γενικά ταχυδρομική ένα patch για κάποιον που κάνει πολλά dev στην δεξιά περιοχή του έργου παίρνει τα σωστά μάτια κοιτάζοντας γρήγορα ακόμη και σήμερα. Μια περιήγηση του δικτυακού χώρου θα σας πω τα παιδιά που κάνουν τη δουλειά και όχι εκείνους που παίρνουν τα ονόματά τους στην πρώτη σελίδα του δικτυακού τόπου, επικοινωνήστε με αυτούς τους τύπους πρώτη :)

Απαντήθηκε 05/08/2008 στις 17:12
πηγή χρήστη

ψήφοι
1

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε με τα βασικά τους ανθρώπους που διοικούν το έργο ανοικτού πηγαίου κώδικα. Ρωτήστε τους αν είναι εντάξει για να συμβάλει στον κώδικα και να πάει από εκεί.

Απλά γράφοντας βελτιωμένη κωδικό σας και, στη συνέχεια, δίνοντας τους μπορεί να οδηγήσει σε κώδικα σας να απορριφθεί.

Απαντήθηκε 05/08/2008 στις 14:28
πηγή χρήστη

ψήφοι
0

Πάρτε κουβέντα στο IRC ή να περιηγηθείτε μέσα από τις ομάδες συζήτησης αν έχουν ένα. κάνετε στον εαυτό σας είναι γνωστό. Μπορεί να χρειαστεί να υποβάλλετε επιδιορθώσεις σε μια ομάδα συζήτησης πριν σας δίνεται ένα λογαριασμό για να υποβάλετε τον εαυτό σας.

Εξοικειωθείτε με τα πρότυπα κωδικοποίησης, τα είδη επίθεμα (π.χ. ενιαία διαφ) και ολοκλήρωση της παραγγελίας αντίγραφο του CVS ή SVN τους, αν επιτρέπεται η ανώνυμη πρόσβαση.

Απαντήθηκε 22/08/2008 στις 15:09
πηγή χρήστη

ψήφοι
0

Εξαρτάται από το έργο, το πώς και πού φιλοξενείται. Το καλύτερο πράγμα είναι να βρείτε μια επαφή και το email τους ή να δουν αν υπάρχει προγραμματιστές λίστα.

Απαντήθηκε 05/08/2008 στις 14:26
πηγή χρήστη

Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies. Learn more