Ποια είναι τα αγαπημένα σας cmdlet του PowerShell;

ψήφοι
15

Βρήκα μόνο / n λογισμικά δωρεάν Powershell NetCmdlets, και μετά το παιχνίδι με τους αγαπώ τη λειτουργικότητα που φέρνουν στη γραμμή εντολών. Έτσι, τίθεται το ερώτημα ποια είναι τα αγαπημένα σας cmdlet του, και πώς να τα χρησιμοποιούν;

Δημοσιεύθηκε 05/08/2008 στις 19:01
πηγή χρήστη
Σε άλλες γλώσσες...                            


13 απαντήσεις

ψήφοι
8

Ως προγραμματιστής / χάκερ, Get-Memberκαι Get-Commandείναι αυτοί που χρησιμοποιούν περισσότερο από οποιαδήποτε άλλα, αλλά αυτά που μπορώ να χρησιμοποιήσω για να αναδείξουν είναι Select-Controlκαι Send-Keysαπό WASP , τα PowerGadgets , και μερικά από τα δικά μου πράγματα γραμμένο σε WPF κατά CTP2 ή PoshConsole ;-)

Ο καιρός στην PoshConsole

Απαντήθηκε 15/09/2008 στις 17:51
πηγή χρήστη

ψήφοι
8

υπάρχει μια out-twitter σενάριο μπορώ να χρησιμοποιήσω για απόσπαση στο twitter. είναι ωραίο, διότι σημαίνει ότι μπορείτε να στείλετε κάτι στο twitter χωρίς τον κίνδυνο να αποσπάται από ένα πρόγραμμα περιήγησης.

Πρόσθεσα ένα ψευδώνυμο για αυτό, «χαζός».

έτσι τώρα μπορείτε να πληκτρολογήσετε, για παράδειγμα:

PS C:\>"trying out stack overflow" | twit

και αν υποβάλλεται με επιτυχία, θα επιστρέψει έναν ακέραιο που προσδιορίζει τη θέση σας.

Απαντήθηκε 08/08/2008 στις 01:02
πηγή χρήστη

ψήφοι
4

Get-κράτη, τα χέρια προς τα κάτω. Όχι, δεν είναι πολύ λαμπερό, αλλά η ικανότητα να επιθεωρήσει τα αντικείμενα κτυπά με διαδραστικό τρόπο να διακόψετε την εργασία σας για να πάει χτυπήσει επάνω MSDN.

Απαντήθηκε 15/09/2008 στις 22:09
πηγή χρήστη

ψήφοι
3

Set-Πρόχειρο , βρέθηκαν στο έργο PowerShell Κοινότητα Επεκτάσεις για CodePlex. Συνήθως, όταν δουλεύω σε PowerShell, ο απώτερος στόχος είναι να δημιουργήσει κάποιο κείμενο ή ακόμα και ένα υπολογιστικό φύλλο Excel. Set-Πρόχειρο εξαλείφει όλους τους ενδιάμεσους «να το αποθηκεύσετε σε ένα αρχείο, εντάξει τώρα να ανοίξει το αρχείο, επιλέξτε όλα, αντιγραφή στο πρόχειρο» βήματα - μπορείτε να τα κάνετε όλα σε PowerShell.

Απαντήθηκε 07/10/2008 στις 19:31
πηγή χρήστη

ψήφοι
2

Αν και δεν είναι τόσο διασκεδαστικό όσο Out-Twitter, το αγαπημένο μου cmdlet είναι Get-μελών, καθώς μου επιτρέπει να εξετάσει οποιοδήποτε από τα αντικείμενα που δουλεύω με και ανακαλύψτε τις νέες ιδιότητες και μεθόδους, καθώς και την υποκείμενη τύπο του αντικείμενο.

Αν δεν είχα επιλέξει Get-μελών, θα πρέπει να πάει με έξω-Πρόχειρο από το PowerShell Κοινότητα Extensions (PSCX), δεδομένου ότι επιτρέπει ένα σωρό αυτοματισμού πρόχειρο και κάνει χρήση PowerShell για τον κωδικό υφής πολύ πιο εύκολο.

Απαντήθηκε 13/08/2008 στις 19:19
πηγή χρήστη

ψήφοι
2

Έγραψα ένα πάροχο PowerShell για να μου δώσει την πρόσβαση στο κατάστημά τροφοδοσία RSS IE7 του, και είχε πολλή διασκέδαση με αυτό.

Μου επιτρέπει cdσε μια μονάδα που ονομάζεται feed:και να περιηγηθείτε γύρω από τους φακέλους και τις ροές χρησιμοποιώντας cdκαι dir.
Είναι ακόμα και σας επιτρέπει να προσθέσετε ή να αφαιρέσετε feeds από τη γραμμή εντολών.

Δείτε αυτό το post στο blog μου ως παράδειγμα:

Να πάρει τους πιο παραγωγικούς συγγραφείς στην Feeds σας

Είναι τυλίγονται στην Επεκτάσεις σχεδίου PowerShell Κοινότητας στις μέρες μας, το οποίο μπορείτε να βρείτε στην CodePlex εδώ .

Απαντήθηκε 07/08/2008 στις 14:11
πηγή χρήστη

ψήφοι
1

εξαγωγές CSV . Αυτό δημιουργεί μια ωραία έκθεση σε ένα διαχειριστή φιλική μορφή Excel-ready. Bonus πόντοι αν έχετε επεκτάσεις κοινότητα εγκατασταθεί και των χρηστών send-smtpmail .

Έκθεση Διαχείρισης στο inbox τους από την γραμμή εντολών. Ομορφη.

Απαντήθηκε 15/10/2008 στις 20:09
πηγή χρήστη

ψήφοι
1

Καλά είναι λίγο ήπιος, αλλά θα ήθελα να ψηφίσει για Get-Help.

Απαντήθηκε 14/08/2008 στις 19:20
πηγή χρήστη

ψήφοι
0

Κάνω πολλή δουλειά με το Microsoft Lync 2010 το οποίο περιλαμβάνει μια σειρά από συνθετικό για τη λειτουργία δοκιμή. Από αυτά τα τεστ-CsPstnOutboundCall είναι το αγαπημένο μου.

Για γενικές scripting πήρε να ψηφίσουν για get-μέλη και κερδίστε-βοήθεια :)

Απαντήθηκε 22/08/2011 στις 15:59
πηγή χρήστη

ψήφοι
0

Ο συνδυασμός του Get-WMIObject και Get-κρατών είναι κάτι που μπορώ να χρησιμοποιήσω τη διάρκεια της εργάσιμης ημέρας. Δουλεύοντας για Get-σάντουιτς.

Απαντήθηκε 10/10/2008 στις 14:17
πηγή χρήστη

ψήφοι
0

Θεωρώ Get-μέλος να είναι το πιο χρήσιμο μητρική PowerShell cmdlet. Θα ήθελα επίσης να χρησιμοποιήσετε Get-WMIObject σε καθημερινή βάση. Ακόμα κι αν είμαι αντιμετώπιση ενός προβλήματος VBScript για κάποιον που θα στραφούν σε Get-WMIObject γιατί μπορεί να λειτουργήσει με WMI διαδραστικά.

Απαντήθηκε 06/10/2008 στις 19:03
πηγή χρήστη

ψήφοι
0

ls (Get-ChildItem) RM (Αφαίρεση-Θέση) ps (Get-Process)

και το υπόλοιπο εξοικειωμένοι τις εντολές μου, ότι τώρα «μόνο δουλειά» :)

αλλά σοβαρά ... Νέα-αντικειμένου θα πρέπει να πάρει την ψήφο μου. Με αυτό, PowerShell μπορεί να κάνει τίποτα :)

Απαντήθηκε 17/08/2008 στις 21:23
πηγή χρήστη

ψήφοι
0

Αν και ημι-που σχετίζονται με την ερώτησή σας, δεν χωράνε εξ 'ολοκλήρου το μοτίβο Powershell NetCmdlets. Αλλά εγώ ήθελα να το δημοσιεύσετε ούτως ή άλλως, όπως θα το χρησιμοποιούν καθημερινά και μπορεί να βοηθήσει τους άλλους. Απλά κάνοντας στροφή-Control-C βασικό combo σε εμφάνιση τη γραμμή εντολών στούντιο οπτική.

Απαντήθηκε 05/08/2008 στις 19:53
πηγή χρήστη

Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies. Learn more