Ποια είναι η καλύτερη ρύθμιση για την ανάπτυξη Mono για τα Windows;

ψήφοι
33

Άρχισα να προσπαθώ να παίξει με Mono, κυρίως για διασκέδαση αυτή τη στιγμή. Θέλω πρώτα προσπάθησε να χρησιμοποιήσει το plugin Visual Studio που θα μετατρέψει ένα csproj σε ένα Makefile, αλλά φάνηκε να υπάρχει διαθέσιμη έκδοση για το Visual Studio 2005. Διάβασα επίσης για το MonoDevelop IDE, το οποίο ακουγόταν ωραία. Δυστυχώς, δεν υπάρχει προ-fab πακέτο των Windows για αυτό. Προσπάθησα να ακολουθήσετε μερικές οδηγίες για να το χτίσει από το συνδυασμό των εξαρτήσεων από άλλες ημι-σχετίζονται με εγκαταστάσεις. Δεν είχε δουλειά, αλλά αυτό είναι ίσως γιατί είμαι με Windows προσανατολισμένη άνθρωπος και μετά βίας μπορεί να σημάνει «Makefile».

Έτσι, η ερώτησή μου είναι η εξής: Ποια είναι η ελάχιστη ενέργεια τρόπος για να σηκωθεί και να λειτουργήσει για να δοκιμάσετε μερικά Mono-based ανάπτυξης για τα Windows;

Δημοσιεύθηκε 05/08/2008 στις 21:15
πηγή χρήστη
Σε άλλες γλώσσες...                            


10 απαντήσεις

ψήφοι
15

Θα ήθελα να συστήσω να πάρει VMWare Player και χρησιμοποιώντας την ελεύθερη ανάπτυξη Mono πλατφόρμα εικόνα που παρέχεται στην ιστοσελίδα.

Λήψη Mono

χρόνος εγκατάστασης για αυτό θα είναι ελάχιστο, και θα επιτρέψει επίσης σε σας για να λάβετε τον κωδικό σας εργάζονται σε .NET και στη συνέχεια να επικεντρωθεί σε porting θέματα χωρίς μαζική ταλαιπωρία των μηχανημάτων μεταγωγής και τα παρόμοια. τα εργαλεία VMWare Player θα σας επιτρέψει να απλά drag and drop τα αρχεία πάνω να τα αντιγράψετε.

Ψάχνω να πάρει μια-δυο .NET εφαρμογές μου και να τους Mono συμβατό, και αυτός είναι ο δρόμος Πάω να πάρει εδώ σύντομα.

Απαντήθηκε 05/08/2008 στις 23:43
πηγή χρήστη

ψήφοι
11

Ένα χρόνο αργότερα και η απάντηση σε αυτό έχει αλλάξει σε μεγάλο βαθμό. Τώρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε MonoDevelop στα Windows, ή αν είστε πιο άνετα στο Visual Studio, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα εργαλεία του Visual Studio για να γράψει τα πάντα και στη συνέχεια να διορθώσετε για το VM για να βεβαιωθείτε ότι λειτουργεί σε Linux.

Απαντήθηκε 08/12/2009 στις 17:48
πηγή χρήστη

ψήφοι
9

@ Chris Έχω διαπιστώσει ότι το Visual Studio είναι το καλύτερο IDE για την ανάπτυξη κατά ΝΕΤ - Νομίζω ότι ο καλύτερος τρόπος για να στοχεύσετε Mono είναι πραγματικά ακριβώς για να αναπτύξει και να κατασκευάσει το Visual Studio κάτω από τα Windows, στη συνέχεια, μόλις τρέξει αυτά τα δυαδικά αρχεία απευθείας στο Linux (ή ο, τιδήποτε άλλη πλατφόρμα Mono που χρησιμοποιείτε). Υπάρχουν δωρεάν εκδόσεις του Visual Studio, αν αδειοδότησης είναι μια ανησυχία. Αν είστε ανάπτυξη στο Linux, το καλύτερο λογισμικό είναι πιθανόν Eclipse με ένα plugin Mono (βλέπε The Mono Εγχειρίδιο - Eclipse για οδηγίες εγκατάστασης), αλλά να έχετε κατά νου ότι δεν έχει κοντά του ποσού των χαρακτηριστικών ή την ενσωμάτωση γλώσσα Visual Studio έχει.

@modesty Mono είναι μια 3rd party εφαρμογή ανοικτού κώδικα του .NET Framework που σας επιτρέπει να εκτελέσετε εφαρμογές .NET σε πλατφόρμες εκτός των Windows.

Απαντήθηκε 05/08/2008 στις 22:23
πηγή χρήστη

ψήφοι
6

Ένα από τα καλύτερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε αν ανάπτυξης με το Visual Studio για το Mono είναι να πάρει MoMA http://www.mono-project.com/MoMA . Αυτό θα επιθεωρήσει οποιοδήποτε αριθμό των συγκροτημάτων που θα κατασκευάσει και να δημιουργήσετε μια αναφορά που δείχνει πιθανά προβλήματα Mono (π.χ., μέθοδοι δεν εφαρμόζονται στη βιβλιοθήκη μονο). Μπορεί να εκτελεστεί από μια GUI ή τη γραμμή εντολών για χρήση σε αυτοματοποιημένες χτίζει.

Απαντήθηκε 08/08/2008 στις 15:29
πηγή χρήστη

ψήφοι
4

Προσωπικά, είμαι απλώς κατάρτιση στο Visual Studio 2008, σαν να ήταν για .Net 2.0 και στη συνέχεια να τρέχει σε Mono (VS2008 σε Windows σε VirtualBox, Mono για OSX). Όλα τα προβλήματα που έρχονται κατά το χρόνο εκτέλεσης, έτσι κι αλλιώς, οπότε το σύστημα λειτουργεί άψογα.

Μόλις βρήκα αυτό το πολύ νέα σύνδεση , η οποία είναι καταπληκτική και σας δείχνει πώς να ρυθμίσετε το Visual Studio 2008 για Mono.

Την ίδια στιγμή, η δημιουργία Mono στο openSUSE και Ubuntu μέσα σε ένα VirtualBox (προϊόν της Sun) είναι εύκολη, ανώδυνη, και δεν σας αναγκάζουν να εγκαταλείψουν ό, τι πλατφόρμα που συνήθως ζουν.

Αυτό δεν έχει σχέση με την ερώτησή σας, αλλά θα μπορούσα να σημειωθεί ότι μόλις μπήκε στο Mono και είμαι έκπληκτος με το πόσο των Καθαρή εφαρμογή, συμπεριλαμβανομένης πολύ από τα πράγματα Winforms.

Απαντήθηκε 31/07/2009 στις 13:55
πηγή χρήστη

ψήφοι
4

Δεν υπάρχει ακριβώς κανένας λόγος για να χτίσει την εφαρμογή σας χρησιμοποιώντας Mono? το νόημα της .Net CLR είναι ότι η καταρτίζονται έξοδος είναι cross-platform.

Έτσι, μπορείτε απλά να το φτιάξεις χρησιμοποιώντας το αγαπημένο σας IDE (και αν θέλετε IDEs, η Microsoft είναι η καλύτερη για να χρησιμοποιήσετε) και, στη συνέχεια, ελέγξτε το σε Mono. Ακόμη και αν έχετε Mono εργασίας στα Windows, δεν θα ήταν ένα πολύ καλό τεστ της δυνατότητας μεταφοράς της εφαρμογής σας: τι θα γινόταν αν η εφαρμογή σας κάνει ανόητα πράγματα όπως υποθέτοντας ονόματα έχουν κάθετους σε αυτές, ή ότι υπάρχει κάτι το ιδιαίτερο για ένα φάκελο που ονομάζεται Program Files; Ο καλύτερος τρόπος για να γίνει η φορητότητα δοκιμών είναι να δοκιμάσει στην πραγματικότητα η εφαρμογή σας στην πλατφόρμα στόχο.

Και αυτό είναι αρκετά εύκολο να το κάνουμε με έναν παίκτη Linux VMware όπως αυτή στο http://www.go-mono.com/mono-downloads/download.html .

Απαντήθηκε 15/09/2008 στις 18:37
πηγή χρήστη

ψήφοι
4

Miguel είχε μια θέση για τον εντοπισμό σφαλμάτων Mono τρέχει σε Linux με απομακρυσμένο εντοπισμό σφαλμάτων για το Visual Studio. Αυτό μπορεί να είναι κάτι που θέλετε να δείτε σε ... Χρησιμοποιώντας το Visual Studio για να διορθώσετε Mono . Υπάρχει επίσης ένα νέο πρόγραμμα που ονομάζεται τριφυλλιού στόχος του οποίου είναι που επιτρέπει τον εντοπισμό σφαλμάτων Mono για τα Windows στο Visual Studio.

Απαντήθηκε 08/09/2008 στις 14:28
πηγή χρήστη

ψήφοι
3

Eclipse plugin για το Mono είναι νεκρός. Στο Linux χρησιμοποιούν MonoDevelop ή X-Ανάπτυξη αν θέλετε καλή εμπορική υποστήριξη (αν και MonoDevelop κλείνει τους γρήγορα χαρακτηριστικό-σοφός). Στα Windows SharpDevelop έχει έθιμο στόχους MSBuild για την κατάρτιση του κώδικα κατά του Mono.

Όπως Mono και MonoDevelop αλλάζουν γρήγορα, να είστε βέβαιος να χρησιμοποιήσει τις πιο πρόσφατες κυκλοφορήσει εκδόσεις, ακόμη και αν δεν έχουν επισημανθεί ως σταθερή ακόμη (π.χ. οι εκδόσεις διατίθενται στην αγορά με απόθεμα Ubuntu είναι τρομερά ξεπερασμένη).

Το VMWare εικόνα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ξεκινήσετε τη δοκιμή των Windows ανεπτυγμένες κώδικα σε Linux. Μην αγγίζετε cygwin αν δεν είναι ήδη πολύ προσαρμόσιμη με αυτό.

Απαντήθηκε 28/08/2008 στις 11:19
πηγή χρήστη

ψήφοι
3

Το πρώτο μου ένστικτο ήταν η μάλλον άχρηστη «Εγκατάσταση Linux». Είστε κάπως το κολύμπι ενάντια στο ρεύμα για να προσπαθήσουμε και να αναπτύξουν το μονο κάτω από τα παράθυρα. Εγκατάσταση GTK και τα πάντα είναι ένα κομμάτι από μια ενόχληση από την εμπειρία μου.

Αν έχετε όρεξη να χρησιμοποιούν linux, τότε θα μπορούσε Δοκιμάστε το Ubuntu

Σε διαφορετική περίπτωση:

Υπάρχουν κάποιες πληροφορίες εδώ: http://www.mono-project.com/Mono:Windows και φαίνεται ότι η cygwin toolchain θα μπορούσε να είναι το καλύτερο στοίχημά σας. Δεν νομίζω ότι θα πάμε να είναι σε θέση να αποφύγει makefiles, δυστυχώς. Βρήκα μια ελαφρώς πιο σαφή σεμινάριο από την O'Reilly .

@σεμνότητα:

Mono παρέχει το απαραίτητο λογισμικό για την ανάπτυξη και λειτουργία client και server εφαρμογών .NET σε Linux, Solaris, Mac OS X, Windows και Unix. Σύνδεσμοι από τη Novell ( http://www.novell.com ), το έργο ανοικτού κώδικα Mono έχει ενεργό και ενθουσιώδη κοινότητα συμβάλλει και είναι τοποθετημένη για να γίνει η κορυφαία επιλογή για την ανάπτυξη των εφαρμογών Linux.
- Από την ιστοσελίδα Mono.

Απαντήθηκε 05/08/2008 στις 22:27
πηγή χρήστη

ψήφοι
1

Μου άρεσε η ιδέα του να προσπαθεί να χρησιμοποιήσει MonoDevelop ως επί το πλείστον, για να διασφαλίσουμε τα πράγματά μου θα μπορούσε να λειτουργήσει εναντίον των runtimes Mono. Υποθέτω ότι θα ήταν επίσης δυνατό να πάρει τρελό με MSBuild και να γράψει κάποια έθιμο στόχους που προσπάθησε να χτίσει εναντίον Mono, αλλά αυτό είναι ουσιαστικά μιμείται τη λειτουργία του τώρα-defunct plug-in, η οποία υποθέτω ότι ήταν μη τετριμμένη για την κατασκευή. Έχω μικρές εμπειρία με cygwin, και είμαι ευτυχής πληκτρολογώντας «διαμόρφωση» και «κάνει» όλη την ημέρα, αλλά όταν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα σε αυτή τη διαδικασία, είμαι σχεδόν βιδωθεί. Θα χρειαστεί κατά πάσα πιθανότητα να προσπαθήσει να παίξει με όλα αυτά και πάλι, αλλά αν μου παίρνει περισσότερο από μια-δυο ώρες για να καταλήξει σε ένα τρόπο για να χτίσει άνετα ενάντια στους χρόνους λειτουργίας Mono, θα χρειαστεί κατά πάσα πιθανότητα μόνο διασώσει.

Θα προσπαθήσω την ιδέα Eclipse. Μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτό για Java, γι 'αυτό θα μπορούσε να είναι σε θέση να πάρει το γ # πράγματα στη δουλειά. Θα δούμε...

Απαντήθηκε 05/08/2008 στις 23:37
πηγή χρήστη

Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies. Learn more