Ξεκινώντας με μια προσαρμοσμένη JXTA PeerGroup

ψήφοι
19

Έχω εργαστεί με JXTA 2.3 για το τελευταίο έτος ή έτσι για μια υπολογιστική πλατφόρμα peer-to-peer είμαι ανάπτυξη. Είμαι μετάβαση στο JXTA 2.5 και στη διαδικασία που προσπαθώ να καθαρίσει πολλή χρήση μου της JXTA . Για το μεγαλύτερο μέρος, πλησίασα JXTA με μόλις το κάνουν να λειτουργήσει στάση. Θα χρησιμοποιηθεί για την άμεση και γρήγορη δημιουργία και τη διαχείριση peer-to-peer δίκτυο επικάλυψης μου και την παροχή βασικών υπηρεσιών επικοινωνίας. Θα ήθελα να το χρησιμοποιήσει με πιο JXTA τρόπο αφού έχω κάνει αλλαγές για να κινηθεί στο 2,5 ούτως ή άλλως.

Το πρώτο μου βήμα θα είναι ένα βασικό δημιουργία μιας συνήθειας PeerGroup. Βλέπω κάποια νέα νέους μηχανισμούς που χρησιμοποιούν την META-INF.servicesυποδομή της Java. Θα πρέπει να είναι η εισαγωγή στη λίστα ένα σχετικό PeerGroupαντικείμενο την εφαρμογή εδώ με ένα GUID στην net.jxta.platform.Module; Όπως το αντιλαμβάνομαι, αν το κάνω αυτό, όταν μια ομάδα με ID spec ταιριάζουν με το GUID συναντάται και ενώνεται ή δημιουργούνται θα πρέπει να χρησιμοποιήσει αυτόματα το αντικείμενο που να ταιριάζουν. Θα πρέπει να είναι σε θέση να συνδέσει μόνο με το χέρι ένα PeerGroupαντικείμενο στην ομάδα, αλλά αυτή η νέα μέθοδος που χρησιμοποιεί META-INFφαίνεται να είναι πολύ πιο εύκολο να διαχειριστεί.

Υπάρχει κάποιος που έχει οποιεσδήποτε υποδείξεις ή παραδείγματα της χρήσης αυτής της υποδομής για την PeerGroupεφαρμογή; Επίσης, κάποιες γενικές πληροφορίες σχετικά με το META-INF.servicesμηχανισμό σε Java θα είναι χρήσιμη.

Δημοσιεύθηκε 05/08/2008 στις 23:23
πηγή χρήστη
Σε άλλες γλώσσες...                            


1 απαντήσεις

ψήφοι
5

Η META-INF.servicesουσία είναι γνωστή με το όνομα της κλάσης του στο API: ServiceLoader . Μια αναζήτηση στο Google για ServiceLoader δίνει κάποιες πληροφορίες.

Δεν είμαι πολύ εξοικειωμένος με αυτό, αλλά μερικές φορές είναι όλα σχετικά με τη γνώση των σωστών λέξεων-κλειδιών αναζήτησης.

Απαντήθηκε 11/08/2008 στις 23:38
πηγή χρήστη

Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies. Learn more