Ο Λογαριασμός Ένα Google πολλαπλές συσκευές, είναι ένας τρόπος για να έχουν πρόσβαση σε πληροφορίες από τη συσκευή εκεί;

ψήφοι
0

Δεν ξέρω πολλά για την ανάπτυξη. Θα υπογράψει για το Google Cloud, αλλά τότε ξέρω ότι υπάρχει, επίσης, google σενάρια, api υπόλοιπα, api δίσκο, getUserMedia ... Είμαι μπερδεμένος.

Βασικά έχω 2 τηλέφωνα Android και τον υπολογιστή μου.

Όλες οι συσκευές που χρησιμοποιούν τον ίδιο λογαριασμό Google για να συγχρονίσετε τα δεδομένα.

Είμαι εργάζονται στον υπολογιστή και δεν χρειάζονται πρόσβαση σε μια από τις συσκευές Android.

Υπάρχει τρόπος να είτε εκεί ...

  1. Αποκτήστε πρόσβαση στο ήχου ή βίντεο στο τηλέφωνο
  2. Για την απομακρυσμένη πρόσβαση ολόκληρη την οθόνη του τηλεφώνου
  3. για να πάρει στο τηλέφωνο και να πάρετε περισσότερες πληροφορίες

Μπορώ να χρησιμοποιήσω το κείμενο σύννεφο σε ομιλία; Οδηγήστε api; Πάρτε μέσα μαζικής ενημέρωσης των χρηστών; google σενάρια; εργαλεία προγραμματιστή?

Μπορεί κάποιος παρακαλώ να με βοηθήσει προσπαθώ εδώ και μήνες;

Δημοσιεύθηκε 20/10/2018 στις 12:41
πηγή χρήστη
Σε άλλες γλώσσες...                            


1 απαντήσεις

ψήφοι
0

Για να επιτευχθεί το είδος της λειτουργικότητας μιλάτε για χρειάζεσαι πολλά κομμάτια του κώδικα εκτέλεσης σε διαφορετικά μέρη και να αλληλεπιδρά με μία από την άλλη:

  • στο ίδιο το τηλέφωνο, ένα τμήμα κώδικα πρέπει να είναι σε θέση να είναι σε θέση να εκτελούν ενέργειες από απομακρυσμένες ενεργοποιεί και / ή να συλλέγουν και να στείλει τα απαραίτητα πληροφορίες / δεδομένα εξ αποστάσεως, ενεργεί ως server και προσφέρει πρόσβαση σε αυτήν on-demand σε μία απομακρυσμένη οντότητα
  • στον υπολογιστή ένα τμήμα κώδικα πρέπει να είναι σε θέση να προκαλέσει ενέργειες και πρόσβαση στην απομακρυσμένη δεδομένα / πληροφορίες που αντιστοιχούν τηλέφωνο
  • στο σύννεφο κάποια κώδικα θα μπορούσε να λειτουργήσει είτε ως:
    • μια υπηρεσία που χρονολογείται, βοηθώντας απλά τα άλλα 2 κομμάτια του κώδικα για να συναντηθούν και να μιλήσουν απευθείας σε μία από την άλλη για να ολοκληρωθεί η επιθυμητή λειτουργικότητα σε ένα peer-to-peer / mesh αρχιτεκτονική / τοπολογία. Σημειώστε ότι αυτή είναι προαιρετική, μπορεί να είναι δυνατό για τα άλλα 2 κομμάτια του λογισμικού για να μιλήσει άμεσα ο ένας στον άλλο με τη χρήση προ-ρυθμισμένες στοιχεία επικοινωνίας.
    • μια μεσαία-άνθρωπος, να συμμετέχουν ενεργά στην επικοινωνία μεταξύ των άλλων 2 κομμάτια κώδικα, σε ένα client-server / αστέρων αρχιτεκτονική / τοπολογία. Ποια θα μπορούσε να προσφέρει μερικές από τις λειτουργίες των υπηρεσιών, ακόμη και όταν κάποια από τις συσκευές που δεν είναι σε απευθείας σύνδεση, με βάση τις υπηρεσίες συγχρονισμού. Για παράδειγμα, το τηλέφωνο ανεβάζοντας φωτογραφίες στο cloud, ακόμα και όταν ο υπολογιστής είναι συνδεδεμένος και ο υπολογιστής προβολή τους όταν το τηλέφωνο είναι εκτός σύνδεσης.

Τα κομμάτια κώδικα που ανέφερα μπορεί ήδη να είναι (εν μέρει) υλοποιείται ως εφαρμογές που τρέχουν ή τις υπηρεσίες του λειτουργικού συστήματος που εκτελείται σε αντίστοιχες θέσεις. Για παράδειγμα, ένα πρόγραμμα περιήγησης μπορεί να είναι το μόνο που χρειάζεται για να καλύψει το κομμάτι του κώδικα που εκτελούνται στον υπολογιστή.

Επιλέγοντας ένα ορισμένο Google (ή ακόμα και άλλο πωλητή) προϊόν / υπηρεσία εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, συμπεριλαμβανομένων, για παράδειγμα, οι δυνατότητες που προσφέρει, το κόστος τους, το πόσο καλά ταιριάζει την αρχιτεκτονική, το σχεδιασμό και την εφαρμογή του συστήματος end-to-end / διάλυμα, προσωπική εμπειρία ή / και προτίμησης, κ.λπ.

Υποσημείωση: λύσεις που καλύπτουν τουλάχιστον εν μέρει, τη λειτουργικότητα είστε μετά μπορεί να είναι ήδη διαθέσιμες. Ένα τέτοιο παράδειγμα θα μπορούσε να είναι AirDroid .

Απαντήθηκε 20/10/2018 στις 15:30
πηγή χρήστη

Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies. Learn more