Εισαγωγή SVG από το αρχείο και να το προσθέσετε στο πακέτο σε γωνιακή 2+

ψήφοι
1

Ψάχνω για το βέλτιστο τρόπο στον συντάκτη της βιβλιοθήκης εικονίδια για γωνιακό πλαίσιο.

Θέλουμε τέλος του έργου να είναι σε θέση να εισάγει μεμονωμένες εικόνες από τη βιβλιοθήκη και inline τους πρότυπα τους. Τα εισαγόμενα εικόνες θα πρέπει να προστεθεί άμεσα στο πακέτο της εφαρμογής (αντί για την ανάκτηση αυτούς ξεχωριστά από τη διεύθυνση URL) και αχρησιμοποίητα εικονίδια δεν πρέπει να πρήζω το πακέτο (π.χ. με τη χρήση Δέντρο Κουνώντας φιλική προσέγγιση).

Η πιο απλή προσέγγιση θα ήταν να δημιουργήσουν ένα ξεχωριστό στοιχείο για κάθε εικονίδιο και να ενσωματώσετε το περιεχόμενο SVG άμεσα με το πρότυπο του στοιχείου. Ωστόσο, αυτό θα απαιτούσε πολλή δουλειά συγγραφής για την παραγωγή / διατηρήσει αυτά τα στοιχεία, γι 'αυτό δεν είναι πολύ βολικό προσέγγιση. Επίσης, αυτά τα συστατικά θα μπορούσε να λειτουργήσει μόνο στη γωνιακή, αλλά θέλουμε να γίνει η βιβλιοθήκη κάπως πλαίσιο αγνωστικιστής.

Η καλύτερη λύση θα ήταν η φόρτωση του περιεχομένου SVG απευθείας από τα μεμονωμένα αρχεία SVG και να ενσωματώσετε το περιεχόμενο του πακέτου εφαρμογών και, στη συνέχεια, για την έξοδο του περιεχομένου, πιθανότατα χρησιμοποιώντας ένα ενιαίο δυναμική συνιστώσα.

Ωστόσο, είναι ένας τρόπος για την εισαγωγή στην πραγματικότητα SVG αρχείο και να το προσθέσετε στην κατασκευή χρησιμοποιώντας μόνο γωνιακή CLI εκεί;

Το έργο φαίνεται ασήμαντο με Webpack, αλλά δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση τη διαμόρφωση Webpack σε γωνιακή CLI άμεσα.

Δημοσιεύθηκε 20/10/2018 στις 12:44
πηγή χρήστη
Σε άλλες γλώσσες...                            

Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies. Learn more