Συμβουλές .NET Framework Δοκιμές

ψήφοι
45

Ψάχνω να θεσπίσει ένα πλαίσιο δοκιμών μονάδας στο μίγμα στη δουλειά μου. Είμαστε χρησιμοποιώντας το Visual Studio 2005 (αν και μπορεί να κινείται με το 2008 μέσα στους επόμενους 6 μήνες) και εργάζονται κυρίως σε C #. Αν το πλαίσιο έχει κάποιο είδος της ολοκλήρωσης IDE που θα ήταν καλύτερα, αλλά είμαι ανοιχτή σε πλαίσια που δεν έχουν ένταξη, αλλά εξακολουθούν να είναι σχετικά απλές για να δημιουργήσει. Πάω να πάρει αντίσταση σε αυτό ένα ή τον άλλο τρόπο, οπότε αν μπορώ να βεβαιωθείτε ότι αυτό που είμαι πιέζει, δεν είναι ένας πόνος στο λαιμό, που θα βοηθήσουν την περίπτωσή μου.

Η προφανής επιλογή από την έρευνα που έχω κάνει μέχρι τώρα τα σημεία για να NUNIT, αλλά θα ήθελα να πάρετε τις εντυπώσεις από κάποιον που το χρησιμοποιούσαν στην πραγματικότητα πριν τη σύστασή του για την ομάδα μου.

Έχει κανείς χρησιμοποιούνται εκεί έξω NUNIT; Αν ναι, υπάρχουν παγίδες ή τους περιορισμούς των οποίων θα πρέπει να γνωρίζουν εκεί; Υπάρχουν και άλλες καλές επιλογές εκεί έξω; Αν ναι, αν έχετε χρησιμοποιήσει τόσο NUNIT σε αυτό, θα το εκτιμούσα πολύ μια ιδέα για τα πλεονεκτήματα και τις αδυναμίες τους.

Δημοσιεύθηκε 03/08/2008 στις 15:53
πηγή χρήστη
Σε άλλες γλώσσες...                            


10 απαντήσεις

ψήφοι
40

Νομίζω ότι NUnit είναι το καλύτερο στοίχημά σας. Με το TestDriven.NET, μπορείτε να πάρετε μεγάλη ολοκλήρωση μέσα VS.NET. (Resharper έχει επίσης μια μονάδα ελέγχου δρομέα, αν το χρησιμοποιείτε). NUnitείναι απλό στη χρήση και ακολουθεί μια καθιερωμένη παράδειγμα. Θα βρείτε επίσης την αφθονία των έργων / tutorials / οδηγούς που χρησιμοποιούν το οποίο βοηθά πάντα.

Άλλα κύρια επιλογή σας είναι πιθανώς MBUnit, η οποία είναι η ίδια όλο και περισσότερο τη θέση ως το BDDπλαίσιο επιλογής (σε συνδυασμό με το Gallio http://www.gallio.org ).

Απαντήθηκε 03/08/2008 στις 15:59
πηγή χρήστη

ψήφοι
16

Scott Hanselman είχε μια καλή Podcast γι 'αυτό, με τίτλο:

«Το Παρελθόν, Παρόν και Μέλλον του .NET Μονάδα Δοκιμών Πλαίσια»

:

Hanselminutes # 112

Απαντήθηκε 03/08/2008 στις 15:57
πηγή χρήστη

ψήφοι
8

Η ενσωματωμένη μονάδα ελέγχου με VS 2008είναι εντάξει, αλλά είναι δύσκολο του να ενσωματωθούν με CruiseControl.net, σίγουρα πολύ πιο δύσκολο από το κανονικό NUnit.

Έτσι πάει με NUnit, αν σκοπεύετε να έχετε ωραία αυτοματοποιημένες δοκιμές.

Απαντήθηκε 16/09/2008 στις 11:48
πηγή χρήστη

ψήφοι
7

Visual Studio 2008έχει ενσωματωμένο δοκιμή τύπου του έργου που λειτουργεί με παρόμοιο τρόπο με NUnit, αλλά προφανώς έχει πολύ μεγαλύτερη ολοκλήρωση με Visual Studio(μπορεί να τρέξει σε κάθε κατασκευή και παρουσιάζει τα αποτελέσματα με παρόμοιο τρόπο με τη σελίδα αποτελεσμάτων μετατροπής κατά την αναβάθμιση αρχείων λύση), αλλά προφανώς δεν είναι τόσο ώριμος όσο NUnit καθώς είναι πολύ νέα και δεν είμαι σίγουρος για το πώς χειρίζεται σκωπτική.

Αλλά θα ήταν αξίζει να εξετάσουμε, όταν η ομάδα σας κινείται σε VS2008

Απαντήθηκε 03/08/2008 στις 16:07
πηγή χρήστη

ψήφοι
6

Έχουμε χρησιμοποιήσει xUnit.net . Φαίνεται να συνδυάσει τα καλύτερα της nUnit, mbUnitκαι MSTest.

Απαντήθηκε 01/10/2008 στις 13:57
πηγή χρήστη

ψήφοι
5

VSTT 2010θα πρέπει να είναι ένα καλό στοίχημα, αν ψάχνετε για τη λειτουργική αυτοματοποίησης δοκιμής. Web Services Δοκιμές, UIδοκιμές, δοκιμές Biztalk και δεδομένων Driven Testing υποστήριξης. Παρακαλώ κοιτάξτε VSTT

Απαντήθηκε 28/05/2011 στις 21:03
πηγή χρήστη

ψήφοι
5

Δοκιμάστε επίσης PEX εργαλείο Διαθέτει δική της Microsoft ίσως σύντομα να ενσωματωθούν σε VSTS και κάνει τη στήριξη NUnit , MbUnitκαιxUnit.net

Χρησιμοποιώ επίσης μικρή εφαρμογή κονσόλας για τον έλεγχο μιας τάξης ή μικρή βιβλιοθήκη. Θα μπορούσατε να αντιγράψετε επικολλήσετε τον κώδικα από εδώ

Απαντήθηκε 18/04/2009 στις 10:00
πηγή χρήστη

ψήφοι
5

Όταν άρχισα τις δοκιμές μονάδα Ξεκίνησα με NUnitτο να είναι απλό στην εγκατάσταση και τη χρήση, σήμερα είμαι χρησιμοποιώντας το ενσωματωμένο δοκιμή δρομέας που έρχεται με Resharper, με αυτόν τον τρόπο θα μπορούν εύκολα να αναστρέψετε μεταξύ κώδικα και τα αποτελέσματα των δοκιμών. Παρεμπιπτόντως NUnitανιχνεύει όταν έχετε συντάξει τον κωδικό σας, ώστε να μην χρειάζεται να κάνετε κάποια ανανέωση στο NUnit. Resharperκάνει αυτόματα μια κατασκευή όταν επιλέγετε να εκτελέσετε μια συγκεκριμένη δοκιμή.

Απαντήθηκε 16/09/2008 στις 11:46
πηγή χρήστη

ψήφοι
4

mbUnitΑξίζει να alook, έχει μια σειρά από χαρακτηριστικά συγκρίσιμα με NUnit, θα έχει το δικό του γραφικό περιβάλλον του, ή μπορεί να ενσωματωθεί σε VSπερίπτωση που έχετε Resharper. Θα πρότεινα επίσης Rhino Mocksεάν κάνετε οποιοδήποτε είδος της TDD.

Απαντήθηκε 03/08/2008 στις 20:36
πηγή χρήστη

ψήφοι
3

Θα έλεγα mbUnit επίσης, μου αρέσει να είναι σε θέση να τρέξει ένα ενιαίο τεστ πολλές φορές μόνο, καθορίζοντας τις εισροές και έχει ως αποτέλεσμα ακριβώς πάνω από τη λειτουργία δοκιμής. Φρικτό περιγραφή του τι εννοώ τόσο εδώ είναι μια σύνδεση που σας δείχνει τι εννοώ.

Απαντήθηκε 07/08/2008 στις 02:55
πηγή χρήστη

Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies. Learn more