ταξινόμηση του πελάτη και SQL Server 2005

ψήφοι
10

Είμαστε αναβάθμιση ενός υπάρχοντος προγράμματος από το Win2k/SQL Server 2kνα Windows 2003 and SQL Server 2005καθώς και την αγορά ένα νέο πρόγραμμα που χρησιμοποιεί 2k3/2k5. Ο πωλητής λέει ότι για μας για να φιλοξενήσει τις δύο βάσεις δεδομένων θα πρέπει να πάρετε την έκδοση Enterprise, επειδή οι πελάτες λογισμικά χρησιμοποιούν διαφορετικές συρραφής για τις συνδέσεις και μόνο Enterprise υποστηρίζει αυτό.

Δεν μπορώ να βρω τίποτα στο site MS για να υποστηρίξει αυτό και, ειλικρινά, δεν θέλουν να πληρώσουν το επιπλέον για τις επιχειρήσεις, εάν η έκδοση Standard λειτουργεί. Είμαι λείπουν κάποιοι δεν μίλησε για το χαρακτηριστικό του SQL Server ή είναι αυτό, όπως υποψιάζομαι, ένα πωλητή που προσπαθεί να με upsell;

Δημοσιεύθηκε 04/08/2008 στις 01:17
πηγή χρήστη
Σε άλλες γλώσσες...                            


1 απαντήσεις

ψήφοι
5

Όλες οι εκδόσεις της SQL Server 2000/2005/2008υποστήριξης που έχουν πολλαπλές βάσεις δεδομένων, το καθένα με τα δικά τους σειράς ταξινόμησης. Δεν χρειάζεται η έκδοση Enterprise.

Όταν έχετε μια βάση δεδομένων που χρησιμοποιεί μια σειρά συρραφής που είναι διαφορετική από την προεπιλεγμένη ταξινόμηση για το διακομιστή βάσης δεδομένων, θα πρέπει να πάρετε κάποια επιπλέον προφυλάξεις, εάν χρησιμοποιείτε προσωρινή πίνακες ή / και μεταβλητές πίνακα. Πίνακες Θερμοκρασία / μεταβλητές που ζουν στη βάση δεδομένων tempdb, το οποίο χρησιμοποιεί το seqyuence ταξινόμηση που χρησιμοποιείται από τα κύρια βάσεις δεδομένων. Απλά θυμηθείτε να χρησιμοποιήσετε το « COLLATE database_default» για τον ορισμό πεδία χαρακτήρα στους πίνακες temp / μεταβλητές. Έχω blogged γι 'αυτό δεν είναι πολύ καιρό πριν, αν θέλετε κάποιες περισσότερες λεπτομέρειες.

Απαντήθηκε 04/08/2008 στις 02:13
πηγή χρήστη

Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies. Learn more